Nekada me više to živciralo, ali danas sam smireniji vozač. Istina je ponekad psujem, ali ne direktno osobi nego u autu ionako me ne čuje...Rijetko trubim kao neki i to me nervira. Trubim samo kad je neka opasnost kao npr. netko ide u rikverc u mene.
Najviše me živciraju stranci koji rade gužve. Pa oni na magistrali gdje se može voziti 70-80 oni voze 40-50 i razgledavaju okolo i sami neznaju di su. I tako rade nepodnošljive gužve i kolone te 10 kilovetara putuješ skoro sat vremena...I po meni su oni največa opasnost jel ih ljudi idu preticati i često uliču u škare...
To je prvo što mi je palo na pamet. Inače jako zanimljiva tema. I mislim da su večina vozača prenervozni dok voze.

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom
I po meni su oni največa opasnost jel ih ljudi idu preticati i često uliču u škare...

) ili vožnja u rikverc na autocesti jer je profulan izlaz što je direktna opasnost za druge sudionike u prometu... Da ne pričam o tome da ih ima nemali broj koji nose i bejzbolsku palicu u bunkeru ako im 'zatreba'... koji primitivizam

i zabavljam sve u autu...