eh da je takvih ljudi više![]()
Raspravljate o temi Vratimo vjeru u ljudski rod u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Aj da i ja pokušam otvorit jednu pametnu temu. Dakle, kao što naslov donekle govori, tema bi bila zamišljena za ...
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
eh da je takvih ljudi više![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Bravo za temuIako je moja vjera u ljudski rod izgubljena...
Također. Zapravo, nisam nikad imala vjere u ljudski rod. Lijepo je čuti za ovakve primjere, ali to su uvijek bili i ostat će samo pojedinci.
Nazalost.
Ali, buduci da pokusavam ostati optimist kad nadjem vise vremena postat cu i ja nesto... Za primjer drugima.
meni je ruzno cuti kako ljudi nemaju vjere u ljudski rod
ja mislim da ovakvi dobri primjeri nisu toliko izuzeci koliko su nezanimljivi za naslovnice novina, TV-a jer uvijek jacu reakciju u covjeka izaziva crna kronika nego lijepa gesta.
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
i meni je ružno čuti kako su ljudi postali tako pesimistični i defetisti. al to je nekako postala naša svakodnevica, šutke prihvaćamo sve što nam se dešava, nitko više ne misli da se može išta promijeniti. žalosno...
i jedan komentar čitatelja s kojim se u potpunosti slažem.
ovakvi ljudi zavređuju mjesto u novinama, a neki kojekakvi wannabe celebrityji i poluidioti koji nisu u životu napravili ništa vrijedno spomena...
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Nedavno je otvorena stranica na kojoj se objavljuju hrabri i plemeniti potezi malog čovjeka...
Al se ne mogu sjetit adrese da ga jebes.
Inace odlicna tema![]()
tocno raven bas zbog tog sutke prihvacanja ljudi gube vjeru.a to zele oni koji nam kroje zivot jer covjeka bez vjere lako usmjeravas kako zelis.