Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 26

Vratimo vjeru u ljudski rod

Raspravljate o temi Vratimo vjeru u ljudski rod u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Aj da i ja pokušam otvorit jednu pametnu temu. Dakle, kao što naslov donekle govori, tema bi bila zamišljena za ...

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

Vratimo vjeru u ljudski rod

Aj da i ja pokušam otvorit jednu pametnu temu.

Dakle, kao što naslov donekle govori, tema bi bila zamišljena za postanje članaka i priča o "običnim" ljudima koji svojim gestama i djelima vraćaju nadu u ovo današnje društvo.

No, da ne duljim previše, slijedeći članak govori sam za sebe.
    Jednostavno mi je uljepšao dan.

Osječka umirovljenica Zdenka Čabrajac ovih je dana iskazala rijetko viđenu humanu i nesebičnu gestu odlučivši u svom stanu u Donjem gradu bez ikakve naknade dati smještaj jednom studentu koji je “izvisio” na natječaju za smještaj u studentski dom.

No, gospođa Čabrajac velikodušno se odrekla dodatnog izvora prihoda ne bi li spasila jednog talentiranog i uspješnog studenta i što joj, na kraju smo doznali, nije prvi put. Njezina je soba proteklih godina bila svojevrsno utočište za troje mladih ljudi. Mladić iz Trnave tri je godine bez ikakve naknade živio kod gospođe Čabrajac, dok se školovao za mesara u obližnjoj Obrtničkoj školi, a na kraju mu je pomogla pronaći i posao.

Dvije su djevojke pak u njezinu stanu boravile po godinu dana dok su stažirale u KB Osijek.
    cijeli članak ovdje
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

Re: Vratimo vjeru u ljudski rod

eh da je takvih ljudi više
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Bravo za temu Iako je moja vjera u ljudski rod izgubljena...

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Također. Zapravo, nisam nikad imala vjere u ljudski rod. Lijepo je čuti za ovakve primjere, ali to su uvijek bili i ostat će samo pojedinci.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Nazalost.

Ali, buduci da pokusavam ostati optimist kad nadjem vise vremena postat cu i ja nesto... Za primjer drugima.

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

meni je ruzno cuti kako ljudi nemaju vjere u ljudski rod
    ja mislim da ovakvi dobri primjeri nisu toliko izuzeci koliko su nezanimljivi za naslovnice novina, TV-a jer uvijek jacu reakciju u covjeka izaziva crna kronika nego lijepa gesta.

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,143
    Liked
    493 times

ja se potpuno slažem sa fbs-om
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

i meni je ružno čuti kako su ljudi postali tako pesimistični i defetisti. al to je nekako postala naša svakodnevica, šutke prihvaćamo sve što nam se dešava, nitko više ne misli da se može išta promijeniti. žalosno...

i jedan komentar čitatelja s kojim se u potpunosti slažem.

ovakvi ljudi zavređuju mjesto u novinama, a neki kojekakvi wannabe celebrityji i poluidioti koji nisu u životu napravili ništa vrijedno spomena...
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Nedavno je otvorena stranica na kojoj se objavljuju hrabri i plemeniti potezi malog čovjeka...

Al se ne mogu sjetit adrese da ga jebes.

Inace odlicna tema

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

tocno raven bas zbog tog sutke prihvacanja ljudi gube vjeru.a to zele oni koji nam kroje zivot jer covjeka bez vjere lako usmjeravas kako zelis.

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku