| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Zadarsko sveučilište ne želi mladića sa cerebralnom paralizom u Znanost forumu; 24sata - Zbog bolesti teško piše, ali je ipak morao na pismeni Odvratno je što invalidu oduzimaju priliku za obrazovanje......Presramotno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zadarsko sveučilište ne želi mladića sa cerebralnom paralizom 24sata - Zbog bolesti teško piše, ali je ipak morao na pismeni Odvratno je što invalidu oduzimaju priliku za obrazovanje......Presramotno za državu i sveučilište.......Krivo je i nedovoljno obrazovanje o ljudima sa cerebralnom paralizom (većina živi u zabludi da su oni i mentalno zaostali, što NISU nikako). ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zadarsko sveučilište ne želi mladića sa cerebralnom paralizom Vjerovatno je bio zaokupljen gledanjem sebe u ogledalo pa nije primjetio invalidnost kod mladića...... Osuda....... Da smo u Americi ili Europi dobio bi otkaz...... Ovako, nikom ništa..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zadarsko sveučilište ne želi mladića sa cerebralnom paralizom Užas ![]() Ma šta on ima razmišljati je li dečko mentalno zaostao ili ne ako je ministarstvo odobrilo da se upiše bez pismenog. I to su ti naši veliki intelektualci ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 30
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zadarsko sveučilište ne želi mladića sa cerebralnom paralizom do sad nisam htio pisati u ovoj temi da nebi poceo sa psovkama prema tom covjeku koji se krasi titulom pročelnik Odsjeka za psihologiju. necu psovat samo cu reci Sram Te Bilo pročelniće di ide ova nasa drzava kad takvi imaju posao na burzu rada s njim uh ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 909
![]() ![]() | Re: Zadarsko sveučilište ne želi mladića sa cerebralnom paralizom Rekla bih: ˝Ne mogu vjerovati!˝, ali zapravo vjerujem. Toliko se nepravde u našoj zemlji događa i toliko je diskirminacije, da to već prelazi svaku mjeru. Na svakom koraku se događa neko sranje. Gdje god hoćeš...na fakultetima, u pravosuđu, u zdravstvu...katastrofa! Ne razumijem kakav čovjek moraš biti da gledaš invalide kao osobe koje su lišene prava svih ostalih, zdravih i sposobnijih članova naše zajednice. Mislim da je najveći problem daleko od tog profesora. Problem je u onima koji su iznad njega i koji ga, unatoč njegovim prethodnim propustima, još nisu maknuli s pozicije na kojoj jest. Kod nas se svi problemi samo gomilaju, a nitko ih ne rješava. I što je najgore, mislim da će ovaj slučaj ostati ovakav. Izazvala se pozornost medija, ali se i dalje ništa ne poduzima. Ili će se eventualno u slučaju ovog mladića poduzeti, ali vjerujem da on nije jedini, već samo jedan od mnogih, koji se zbog svojih zdravstvenih poteškoća, na mnogo mjesta, gledaju kao građani drugog reda. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Zadarsko sveučilište ne želi mladića sa cerebralnom paralizom Nevjerojatno , i sad nikome ništa, kao da nije ni bilo ![]() Sramota za zadar i cijelu državu.
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zadarsko sveučilište ne želi mladića sa cerebralnom paralizom Citat:
Nije mu se htio ni obratit, a kamoli ga ispitat, idiot. ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zadarsko sveučilište ne želi mladića sa cerebralnom paralizom Mene ovo toliko raspizdi da sam u stanju kopati oči takvima zatucanima ljudima!!!!!!! Dečko je iz škole donio jebene prosjeke i ocjene, a sad mu ne daju šansu!!!!!! Grrrrrrrrr!!!!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: fakultet, paraliza, sveucilis te, zadar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:38.