neš ti države kojoj thompson ruši ugled
bilo koga da izagnamo nema nama spasa
Raspravljate o temi Zašto Thompsonu nije uručen izgon iz države? u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Zamislimo slijedeće: estradnjak u srcu Hrvatske pjevuši četničke pjesme, poziva braću četnike da krenu na Banske Dvore, Mesića i Kajina ...
neš ti države kojoj thompson ruši ugled
bilo koga da izagnamo nema nama spasa
Problem je današnjeg hrvatskog društva ako si domoljub,odmah si i fašist,nacionalist...a još k tomu ako si i vjernik..pa onda si čistokrvni ustaša.Dok s druge strane, što više pljuje čovjek po Hrvatskoj, to je poželjnije.Pročitajte malo kolumne onih tzv.kolumnista u Jutarnjem listu.
"I’m a man of my convictions
Call me wrong, call me right
But I bring my better angels to every fight"
inace nemam naviku odgovarati ovdje na postove, ali jako zanimljiva tema, i izuzetno nezanimljivo nametanje vlastitog misljenja...odvje nije postavljeno pitanje, nego je postavljen odgovor s kojim se mi mozemo sloziti i ne moramo, no pozeljnije bi bilo ovo prvo...Osobno se ne slazem. Nekako ustastvo i domoljublje ne mijesam...ne znam zasto, vjerojatno jer sam glupa ili takvo nesto...Mozda i zato sto sam coban...vjerojatno je do toga...Hvala bogu, s duge strane, da postoje ljudi koji nisu cobani, pa me mozda nekad i prosvjetle...I da...Nekako mi je normalnije da tu bude Thompson, nego cetnici jer bi i zidovi najvjerojatnije voljeli da im pjeva netko tko se bavi njihovom glazbom, sta god oni jadni slusali, nego da im puste koncert nekog neonacista...Ili sam opet coban
Zadnji Uredio keky_98 : 14-12-09 u 15:52
All women are good - good for nothing, or good for something.
Ne može se državljaninu RH odredit izgon iz RH.
Izgon iz RH se primjenjuje samo protiv državljana druge zemlje.
Thompsona bi, recimo, trebalo zatvorit.
BTW - zašto se ustašluk poistovjećuje sa domoljubljem?![]()
Završno pitanje u uvodnom postu je sasvim na mjestu.
Da, ova zemlja tolerira ustašluk. I to je sramotno. A Thompson je jedan od najeklatantnijih primjera te sramote.
A o kakvom mi ustasluku pricamo? O tome sto hrpa klinaca koji pojma nemaju tko su ustase bili dolaze s kapama pa se optuzuje thompsona? Zbog jedne pjesme koja je otpjevana? To je ustasluk? Jbm mu onda su bome svi klinci iz moje ulice gadne ustase...
Zapitam se ponekad u kakvoj ulici zivim, majke mi...Sljedeci put kad se budu igrali rata, ozbiljno cu se zamislit razmisljaju li mozda o nekakvom teroristickom napadu...sve je danas moguce...i naravno, za sve cu kriviti Thompsona...on je ipak djubre koje je sve to potaklo...Mislim da je pjesma Lijepa li si puna skrivenih poruka...Idem ju sad detaljno proanalizirati