Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 49

Zašto Thompsonu nije uručen izgon iz države?

Raspravljate o temi Zašto Thompsonu nije uručen izgon iz države? u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Zamislimo slijedeće: estradnjak u srcu Hrvatske pjevuši četničke pjesme, poziva braću četnike da krenu na Banske Dvore, Mesića i Kajina ...

Starter Avatar od korisnika sens
    Datum registracije
    24-05-09
    Poruka
    50
    Liked
    0 times

Zašto Thompsonu nije uručen izgon iz države?

Zamislimo slijedeće: estradnjak u srcu Hrvatske pjevuši četničke pjesme, poziva braću četnike da krenu na Banske Dvore, Mesića i Kajina te usput uzvikuje pred stotinama okupljenih "Spremte se, spremte četnici!".

Kako bi se proveo takav lik? Da li bi održao više iti jedan koncert u Hrvatskoj? Sumnjam, vjerujem da bi pravna država tu efikasno odradila svoj posao i uručila mu trajni izgon iz države (nakon što odsluži kaznu).

S druge strane, imamo čavoglavskog čobana koji već godinama širi govor mržnje i rasne isključivosti i na tome obilato zarađuje, a da ga se nitko nije sjetio deložirati iz ove države. Blati nam ugled u svijetu, mi smo valjda jedna od rijetkih država u kojoj gradonačelnik glavnog grada lobira za koncert lika kojemu ni jedan koncert ne može proći bez nacističko-ustaškog pozdrava.

Zbog čega Thompsonu do sada nije uručen izgon iz Hrvatske? Toleriramo li mi to ustaštvo ili mi se samo čini?

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,908
    Liked
    400 times

Re: Zašto Thompsonu nije uručen izgon iz države?

neš ti države kojoj thompson ruši ugled

bilo koga da izagnamo nema nama spasa
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Starter Avatar od korisnika king09
    Datum registracije
    12-06-09
    Poruka
    34
    Liked
    0 times

Problem je današnjeg hrvatskog društva ako si domoljub,odmah si i fašist,nacionalist...a još k tomu ako si i vjernik..pa onda si čistokrvni ustaša.Dok s druge strane, što više pljuje čovjek po Hrvatskoj, to je poželjnije.Pročitajte malo kolumne onih tzv.kolumnista u Jutarnjem listu.
    "I’m a man of my convictions
    Call me wrong, call me right
    But I bring my better angels to every fight"

Starter Avatar od korisnika fenkicura
    Datum registracije
    27-07-09
    Starost
    21
    Poruka
    22
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: king09 Pogledaj Poruke
    Problem je današnjeg hrvatskog društva ako si domoljub,odmah si i fašist,nacionalist...a još k tomu ako si i vjernik..pa onda si čistokrvni ustaša.Dok s druge strane, što više pljuje čovjek po Hrvatskoj, to je poželjnije.Pročitajte malo kolumne onih tzv.kolumnista u Jutarnjem listu.
    Bingo! Iliti upravo tako... Divna je ova naša država u kojoj ljubav prema domovini proglašavaju svime osim time! Žalosno je stanje u kojem živimo...
    *~Chocolate Puma~*

Starter
    Datum registracije
    23-11-09
    Starost
    22
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: sens Pogledaj Poruke
    Zamislimo slijedeće: estradnjak u srcu Hrvatske pjevuši četničke pjesme, poziva braću četnike da krenu na Banske Dvore, Mesića i Kajina te usput uzvikuje pred stotinama okupljenih "Spremte se, spremte četnici!".

Kako bi se proveo takav lik? Da li bi održao više iti jedan koncert u Hrvatskoj? Sumnjam, vjerujem da bi pravna država tu efikasno odradila svoj posao i uručila mu trajni izgon iz države (nakon što odsluži kaznu).

S druge strane, imamo čavoglavskog čobana koji već godinama širi govor mržnje i rasne isključivosti i na tome obilato zarađuje, a da ga se nitko nije sjetio deložirati iz ove države. Blati nam ugled u svijetu, mi smo valjda jedna od rijetkih država u kojoj gradonačelnik glavnog grada lobira za koncert lika kojemu ni jedan koncert ne može proći bez nacističko-ustaškog pozdrava.

Zbog čega Thompsonu do sada nije uručen izgon iz Hrvatske? Toleriramo li mi to ustaštvo ili mi se samo čini?
    inace nemam naviku odgovarati ovdje na postove, ali jako zanimljiva tema, i izuzetno nezanimljivo nametanje vlastitog misljenja...odvje nije postavljeno pitanje, nego je postavljen odgovor s kojim se mi mozemo sloziti i ne moramo, no pozeljnije bi bilo ovo prvo...Osobno se ne slazem. Nekako ustastvo i domoljublje ne mijesam...ne znam zasto, vjerojatno jer sam glupa ili takvo nesto...Mozda i zato sto sam coban...vjerojatno je do toga...Hvala bogu, s duge strane, da postoje ljudi koji nisu cobani, pa me mozda nekad i prosvjetle...I da...Nekako mi je normalnije da tu bude Thompson, nego cetnici jer bi i zidovi najvjerojatnije voljeli da im pjeva netko tko se bavi njihovom glazbom, sta god oni jadni slusali, nego da im puste koncert nekog neonacista...Ili sam opet coban

Uvaženi forumas Avatar od korisnika keky_98
    Datum registracije
    25-02-06
    Poruka
    879
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: sens Pogledaj Poruke
    Čisto sumnjam da je to zakonski tako uređeno da mu se može uručiti izgon. Možda novčana ili zatvorska kazna, ali izgon sasvim sigurno ne.

A ako ćemo po "količini" sramoćenja koju nam određena osoba nanosi, na spisku za izgon bi trebalo biti barem 50 ljudi prije Thompsona.
    Zadnji Uredio keky_98 : 14-12-09 u 15:52
    All women are good - good for nothing, or good for something.

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Ne može se državljaninu RH odredit izgon iz RH.

Izgon iz RH se primjenjuje samo protiv državljana druge zemlje.

Thompsona bi, recimo, trebalo zatvorit.

BTW - zašto se ustašluk poistovjećuje sa domoljubljem?

Uvaženi forumas Avatar od korisnika mirko_zg
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    972
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
    Ne može se državljaninu RH odredit izgon iz RH.

Izgon iz RH se primjenjuje samo protiv državljana druge zemlje.

Thompsona bi, recimo, trebalo zatvorit.

damfisk,kako ne kužiš...bitno da je thompson čoban,to kaj neko brka pojmove uopće nije bitno
    RISE and SHINE

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Završno pitanje u uvodnom postu je sasvim na mjestu.

Da, ova zemlja tolerira ustašluk. I to je sramotno. A Thompson je jedan od najeklatantnijih primjera te sramote.

Starter
    Datum registracije
    23-11-09
    Starost
    22
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

A o kakvom mi ustasluku pricamo? O tome sto hrpa klinaca koji pojma nemaju tko su ustase bili dolaze s kapama pa se optuzuje thompsona? Zbog jedne pjesme koja je otpjevana? To je ustasluk? Jbm mu onda su bome svi klinci iz moje ulice gadne ustase...
    Zapitam se ponekad u kakvoj ulici zivim, majke mi...Sljedeci put kad se budu igrali rata, ozbiljno cu se zamislit razmisljaju li mozda o nekakvom teroristickom napadu...sve je danas moguce...i naravno, za sve cu kriviti Thompsona...on je ipak djubre koje je sve to potaklo...Mislim da je pjesma Lijepa li si puna skrivenih poruka...Idem ju sad detaljno proanalizirati

Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku