Stranica 5 od 5 PrvoPrvo 12345
Pokazujem rezultate 41 do 49 od 49

Zašto Thompsonu nije uručen izgon iz države?

Raspravljate o temi Zašto Thompsonu nije uručen izgon iz države? u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Očito da ti ni sam ne kužiš zašto imaš takvo "mišljenje" o bilo kojim riječima koje su bile normalno korištene ...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika mišo_legenda
    Datum registracije
    10-12-07
    Starost
    26
    Poruka
    2,076
    Liked
    18 times

Re: Zašto Thompsonu nije uručen izgon iz države?

Očito da ti ni sam ne kužiš zašto imaš takvo "mišljenje" o bilo kojim riječima koje su bile normalno korištene stoljećima prije nego su ih upotrebljavali razni zločinački pokreti

prof. Foruma Avatar od korisnika BEATMASTER
    Datum registracije
    05-03-09
    Starost
    2
    Poruka
    1,377
    Liked
    12 times

Citat Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
    Ja sam bila na njegovom koncertu i to ne samo jedanput (čak sam i bila u Čavoglavima ove godine), ali nisam čula da je tako pozdravio publiku niti da ju je odzdravio.
    Niti sam igdje vidjela "U" u njegovom scenskom nastupu.

Vidjela sam ekipu koja nosi crne kapice, koja se dere s jedne strane "ZA DOM" s druge "SPREMNI" (što je po meni baš lijep pozdrav). Ali Thompsona kao takvog nikad nisam vidjela/čula s tim obilježjima.
    čekajte, i ovo je moderator na crportalu???
    ajme majko...pa ti si fenomen gluhoće, slijepila i tupavosti pored svih (predpostavljam) zdravih organa...
    Citat Pravi autor: ivan24 Pogledaj Poruke
    A jebiga sad, taj pozdrav se koristia 400 godina prije i koristia se i u domovinskom ratu, po meni je bespredmetno raspravljat o tome, a to šta su ga ustaše koristile to se prominit nemože. Iako danas više nema ni smisla baš tako pozdravljat jer niti ratujemo s ikin niti išta slično
    koristio se pozdrav "za dom", a kreten pavelić je dodao "spremni", tako da vađenje i usporedbe tog tipa bi trebale konačno odje... u skokovima u ovakvim raspravama.
    to je ustaško, fašističko, odn. nešto najgore što je proizvelo čovječanstvo ikada...
    a mi se još uvijek borimo s time i jadni ne znamo što jedoboro a što nije.......
    eeeeee, onaj na dedinju je kriv što ih nije sve počistio, vjerojatno bi nam i sada bilo bolje da je metla jače mela...

Starter
    Datum registracije
    06-03-09
    Poruka
    38
    Liked
    0 times
    Citat Pravi autor: sens Pogledaj Poruke
    Zamislimo slijedeće: estradnjak u srcu Hrvatske pjevuši četničke pjesme, poziva braću četnike da krenu na Banske Dvore, Mesića i Kajina te usput uzvikuje pred stotinama okupljenih "Spremte se, spremte četnici!".

Kako bi se proveo takav lik? Da li bi održao više iti jedan koncert u Hrvatskoj? Sumnjam, vjerujem da bi pravna država tu efikasno odradila svoj posao i uručila mu trajni izgon iz države (nakon što odsluži kaznu).

S druge strane, imamo čavoglavskog čobana koji već godinama širi govor mržnje i rasne isključivosti i na tome obilato zarađuje, a da ga se nitko nije sjetio deložirati iz ove države. Blati nam ugled u svijetu, mi smo valjda jedna od rijetkih država u kojoj gradonačelnik glavnog grada lobira za koncert lika kojemu ni jedan koncert ne može proći bez nacističko-ustaškog pozdrava.

Zbog čega Thompsonu do sada nije uručen izgon iz Hrvatske? Toleriramo li mi to ustaštvo ili mi se samo čini?
    Ti doista smatraš da je ustaštvo nešto loše? i među ostalim nacionalizam u Engleskoj ili u SAD-u je pozitivna stvar.

koristio se pozdrav "za dom", a kreten pavelić je dodao "spremni",
    Malo se informiraj jer pričaš gluposti, inače Nikola Zrinski je izletio iz Sigeta s svojim vojnicima vođen pozdravom(vrlo vjerojatno iz doba posljednih hrvatskih kraljeva) Za dom spremni umrijeti.Zatim ga je Jelačić(to je onaj čovjek na 20kn)
    skratio u Za dom spremni te je taj pozdrav u službu i opticaj skupa s trobojnicom(crven-bijeli-plavi) postavio Josip Šokčević. Među ostalim Stjepan Radić ga je rabio u obliku Za dom spremni i Ante Pavelić nije kreten.
    Zadnji Uredio anthlon : 28-03-10 u 08:12

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Ne, ustastvo je temelj modernog svijeta, a Anti Pavelicu posthumno treba dodijeliti Nobela za mir. Thompsonu za najboljeg alt rock izvodaca naravno.
    Zadnji Uredio wonderwall : 28-03-10 u 11:47

Starter
    Datum registracije
    06-03-09
    Poruka
    38
    Liked
    0 times

Moram se složiti.

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Citat Pravi autor: Bez.veze Pogledaj Poruke
    Ti doista smatraš da je ustaštvo nešto loše? i među ostalim nacionalizam u Engleskoj ili u SAD-u je pozitivna stvar.
    To doista smatraš da je ustaštvo nešto dobro?

Citat Pravi autor: Bez.veze Pogledaj Poruke
    Malo se informiraj jer pričaš gluposti, inače Nikola Zrinski je izletio iz Sigeta s svojim vojnicima vođen pozdravom(vrlo vjerojatno iz doba posljednih hrvatskih kraljeva) Za dom spremni umrijeti.Zatim ga je Jelačić(to je onaj čovjek na 20kn)
    skratio u Za dom spremni te je taj pozdrav u službu i opticaj skupa s trobojnicom(crven-bijeli-plavi) postavio Josip Šokčević. Među ostalim Stjepan Radić ga je rabio u obliku Za dom spremni i Ante Pavelić nije kreten.
    A ti si bio tu, pored Šubića u Sigetu, pored Jelačića u Mađarskoj i pored Starčevića u Narodnoj skupštini pa točno i pouzdano znaš da su oni koristili taj pozdrav?

Malo se TI informiraj. Jer TI pričaš gluposti.

Inače, Ante Pavelić nije kreten. On je đubre, govno, smeće, kukavica, pička i smrad.

Starter
    Datum registracije
    06-03-09
    Poruka
    38
    Liked
    0 times

Nisam ja al' su bili moji preci, to je istina. Inače ovako je zapisano u državnom arhivu. Kako možeš govoriti o nekome ružno koga i ne poznaš te još ideš kontra svog roda.

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Da. U državnom arhivu. Moš' mislit.

Govno je govno. Đubre je đubre. Smrad je smrad. I nema veze čijeg je roda.

A ne poznajem ni Slobodana Miloševića, ni Radovana Karadžića ni Ratka Mladića, pa svejedno tvrdim da su i oni govna, smradovi, đubrad i pičke.

Regularni forumaš Avatar od korisnika Smoking Man
    Datum registracije
    05-01-12
    Poruka
    127
    Liked
    4 times

izgon ne... ako ljude vesele takvi kao on i zele dolazit na koncerte samo naprijed...
    -The truth is out there-

Stranica 5 od 5 PrvoPrvo 12345

Lajkaj nas na Facebooku