| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dionice Raspravljate o temi Atlantic Grupa dionice ATGR-R-A u Ekonomija forumu; Nemam pojma. Imam sad neke opcije u planu. Čisto sumnjam da će ekipa navaliti na ove dionice, ipak ne časti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Atlantic Grupa dionice Nemam pojma. Imam sad neke opcije u planu. Čisto sumnjam da će ekipa navaliti na ove dionice, ipak ne časti država. A i imam osjećaj da su jako malo razvikane. Budem vidila još. 200 000 kn nemam ni blizu ![]() Misliš da će rezati pakete? Ne da mi se čitati ove duge tekstove. Sorry ovima koji se trude objasniti. ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Administrator | Re: Atlantic Grupa dionice neće navaliti ekipa, navalit će nekoliko ljudi sa par milijuna kuna kojima će srezati paket sa cca 10 milijuna na 1 milijun i takvih će biti nekoliko i malim ulagačima neće ostati ništa, jer će tebi sa 50.000 srezati na 5.000 kn |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Atlantic Grupa dionice Ma navalti će ekipa masovno, vidjet će te. Evo zadnji slučaj Veterine, svi su mislili da će biti nezanimljive a na kraju naprodavanija dionica nakon HT-a. Trentuno vlada "dionička groznica" u HR, to se ne smije zaboraviti. Ali se slažem s Kikijem da bi se ljudi ovdje mogli razočarati. Na prvi pogled izgleda jako jako primamljiva (i ja sam to mislio na početku) ali kada bolje pogledaš nema tu kratkoročno neke velike zarade. Teice, HEP vjerojatno neće iči u prodaju. Šteta i ja bi od njih kupio. Ako HDZ dobije izbore će vjerojatno slijedeće dati Croatia Osiguranje.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Atlantic Grupa dionice I meni je krivo ali je to vlada nedavno izjavila. Evo jedna zanimljiva informacija glede Atlantic grupe. Čini mi se dosta dobrom idejom, mogla bi im donijeti dosta dobru dobiti. Vijesti iz Hrvatske 25.10.2007 08:48 Badel 1862: Ugovor s Atlanticom za Cedevitu u bočicamaTaj bi posao trebao krenuti 1. ožujka, a od proljeća Badel planira pokrenuti i proizvodnju voda s okusima Ante Perković, predsjednik Uprave Badela 1862, u srijedu je u Apatovcu kod Križevaca u Badelovoj tvornici vode “Kalničke vode Bio natura”, otvorio liniju za punjenje izvorske vode Unique u boce za popularne cooler aparate od po pet galona (18,9 litara). Investicija vrijedna 1,8 milijuna eura, prema Perkovićevim riječima, najljepši je poklon Badelu za njegov 145. rođendan. Linija je, kako je rečeno na otvaranju, trenutno najsuvremenija u Europi, a kapacitet robotizirane i potpuno automatizirane linije je 1500 boca od 5 galona na sat, ili 2000 boca od 5 litara na sat. Badel je lider na hrvatskom tržištu voda za aparate, a u uredima i domaćinstvima širom Hrvatske ima instaliranih više od 30.000 cooler aparata. Perković je istaknuo i da su potpisali ugovor s Atlantic grupom o punjenju Cedevite u bočice. Taj bi posao trebao krenuti 1. ožujka, a od proljeća Badel planira pokrenuti i proizvodnju voda s okusima. U Badelu se nadaju da će iduće godine njihova proizvodnja doći do 50 milijuna litara, a ta bi ih proizvodnja svrstala na drugo mjesto, odnosno iza Jamnice. (Jutarnji list)
| | |
| | #27 (permalink) |
| Administrator | Re: Atlantic Grupa dionice babo tedeschi je lijepo ovo odigrao, u ovo malo dionica što je pustio u opticaj već je zaradio kao da je prodao cijelu firmu, svaka čast, pametan čovjek a što se tiče dionica, kupili ste po 965 mislim, danas je bila oko 800 i nešto i završila na blizu 900 |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Atlantic Grupa dionice Sve se sada bojim reakcije malih dionicara ht-a, magme i veterine kad su danas preko medija saznali da se na ipo-u moze i izgubiti. panika cuda cini. kod mnogih se sad javlja zakljucak da ako je atlantic ovako prosao, moze se to onda dogoditi i ostalim ipo dionicama. ne treba nas cuditi dodatni pritisak na prodaji iduca dva dana kod tih dinica. otegotna okolnost za trziste koju ocekujem takodjer kroz dva dana u slucaju nastavka ovakvog trenda je masovno aktiviranje margin callova. ako se to jos i poklopi s mogucom navalom na fondove radi isplate sredstava izazvanom bombasticnim medijskim natpisima, moglo bi to imati strasno razoran efekt. jos puno gori od ovog sto se dogadja.
__________________ ZAUSTAVITE ZEMLJU-SILAZIM |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Atlantic Grupa dionice Istina, biti će panike ovih dana. Evo samo sinoč je na burzi izgubljeni oko 5 milijardi kapitala! Mislim da se HDZ nije nadao da će HT ovako pasti. Ja se nekako razmišljam sada kupiti dionice od Adrisa. Sad su pale ispod 500,--kn, dakle negdje na onu cijenu kada su išle u javnu ponudu. Prema svim prognozama uslijedit će i mala kriza u nas, dakle ako je kriza, veča je nervoza u građanstvu. Ako je nervoza više se puši?!?! Šala mala, ali ipak mi se Adris sviđa kao kompanija. Kiki šta misliš o Adrisu? ps: Tedeschi je ovo stvarno vrhunski odigrao, zaradio je lijep đeparac za Božić. Zašto mi on nije ujak??? Sigurno bi dobio neku malu jahticu na poklon.
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 421
![]() ![]() | Re: Atlantic Grupa dionice Strašno ! Kao da nije dovoljno što su nam svima srezali pakete na 1/5 (i za to vrijeme su banke beskamatno vrtile ostatlih 4/5 naših novaca), još sada i ovo. U nepunih 10 dana popušio sam 100 kn po dionici. Nisam očekivao sa sve bude kao kod HT-a (ipak je to privatna firma) ali da se ovako razvija situacija iz dana u dan... Bitno da Emil računa na dugoročne ulagače. Baš me zanima što o njegovu IPO-u misle ti malo jači dugoročni ulagači koji moraju svaki dan gledati kako gube tisuće i tisuće kuna na padu dionice... Zar se tako radi IPO? HALO !
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
![]() |
| Tagovi: atlantic grupa, atlantic grupa dionice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:43.

Šala mala, ali ipak mi se Adris sviđa kao kompanija.