| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dionice Raspravljate o temi Atlantic Grupa dionice ATGR-R-A u Ekonomija forumu; koliko si kupio maxie... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Atlantic Grupa dionice Citat:
ako budu u opticaju dionice croatie osiguranja valjda će se tu dati zaraditi,ipak je to najstarija i najveća hrvatska osig.kuća | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Atlantic Grupa dionice nema kupnje sada... uspio sam povuć fondove i sada čekam čekam... a možda u čekanju kupim dolare... mada se bojim da u slučaju novog rata koji započinje amerika dolar bi mogao pasti i na 4 kune
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 433
![]() ![]() | Re: Atlantic Grupa dionice 30 dionica. nakon rezanja paketa. i hvala Bogu da je tako inače bi pušiona bila 5X veća. ipak sam više očekivao od Emila. nikome nije u korist trenutni pad pa niti njemu.
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Atlantic Grupa dionice ali su rekli svi analitičari prije IPOa da je ovo dionica za dugoročnu investiciju. oporavit će se ta dioncia, vidjet će te. imaju oni dobre proizvode i dobar program. neće se sigurno u slijedećim mjesecima ali kroz godinu dvije hoće sigurno.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Atlantic Grupa dionice Nemogu si oprostiti što nisam kupio te dionice, sa javne ponude, presudit ću si , novi sam na ovom području, pa me zaima šta je to IPO, dal mi može netko objasniti, bio bih mu zahvalan ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| | |
![]() |
| Tagovi: atlantic grupa, atlantic grupa dionice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:01.

, novi sam na ovom području, pa me zaima šta je to IPO, dal mi može netko objasniti, bio bih mu zahvalan