| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi AWD - Financijsko Savjetovanje u Znanost forumu; Jel netko radi za njih? Jeste imali posla s njima? Što mislite o tome? ja sam danas bio tamo... ugl. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-11-07 Godina: 22
Poruka: 3
![]() | Jel netko radi za njih? Jeste imali posla s njima? Što mislite o tome? ja sam danas bio tamo... ugl. mislim da stvar nije loša... na jednom mjestu dobijes sve informacije i kreditu, fondovima, štednji i osiguranju... i nađu najbolje opcije za klijenta... zanima me da li netko radi za njih i kakvi su dojmovi?! Zadnji Uredio daidza : 07-11-07 u 20:07. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-02-08
Poruka: 22
![]() | Re: AWD - Financijsko Savjetovanje Nisam radio za njih ali za slične institucije da. "na jednom mjestu dobijes sve informacije i kreditu, fondovima, štednji i osiguranju..." Pa zašto ne? Šta fali?
__________________ Online Klađenje |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-03-08 Godina: 25
Poruka: 1
![]() | Re: AWD - Financijsko Savjetovanje A koji je njihov princip rada? čula sam neki dan za njih, ali ništa konkretno.
__________________ drugi korak koji možemo učiniti pokaže se tek kad se odvažimo na prvi korak u nepoznato... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07 Lokacija: rijeka-bjelovar Godina: 24
Poruka: 77
![]() | Re: AWD - Financijsko Savjetovanje a niš dođeš tamo oni ti objase što rade, kako rade ne naplaćuju ti niš, sam kao moraš im preporučit par ljudi gledaju ti koje je najbolje ulaganje, povoljniji krediti,povoljnija auto-osiguranja i još 100 svega uglavnom financijski savjetnici (nezavisni što je najbolje) |
| | |
![]() |
| Tagovi: awd, financijsko, savjetovanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:05.