u ovom citatu nema riječi "navodno" a sve mi se čini da bi je trebalo biti
Raspravljate o temi Bez MMF-a bankrot države?! u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; Vlada Republike Hrvatske ozbiljno razmatra mogućnost da u naredna tri tjedna zatraži pomoć od međunarodnih financijskih institucija, prije svega od ...
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
u ovom citatu nema riječi "navodno" a sve mi se čini da bi je trebalo biti
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
odavno kod nas nije med i mlijeko...zapravo neznam ni kad je to bilo?
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
živjela panika!
Bolje desnica nego prknenica!
naravno da je moguć scenarij i da nije med i mlijeko
ali meni smeta senzacionalistički pristup svemu pa i u ovome. ono hajmo to objaviti pa nije važno da li je istina ili ne
a kao drugo i da je stvarno istina to što pišu, pa ja prvi ne bi to na sva zvona objavio jer šta se onda dešava...ekipa hrli na banke, dižu svu lovu i evo ti bankrota i prije nego što se eventulano desi
to su stvari s kojima se oprezno mora rukovati i manipulirati![]()
razumijem te ja industrial
ali država je povezana sa bankama bez obzira što su one privatne pa makar i riječim...pa vidiš burzu, jedna kriva riječ i ode CROBEX u minus 5%.
dovoljno je reći da šuker ili sanader kažu "gosposo, država je u minusu, nemožemo više otplaćivati kredite...ukratko bankrotirali smo"
šta onda misli obični radnik "ako je država bankrotirala onda ću i ja. idem dići lovu da imam za crne dane"
i opet se vraćamo na moj scenarij![]()
Vidim kužimo se, a vidlo se talasanje kad je nedavno Rohatinski dao svoj proglas o krizi. Ide mi na živac to kaj smiruju raju političkim floskulama umjesto da prepuste riječ stručnim ljudima. Međuostalim kad si zadnji put vidio Šukera u medijima?![]()