| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi bizovačke toplice u Znanost forumu; znači sad nečiji rođo kupuje bizovačke za kunu.. onda još samo treba polagano isisat lovu, za dvije godine poslat ljude ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 160
![]() | Re: bizovačke toplice zalosno je sto su te toplice osudene na propast...vidi se da propadaju...mi nemozemo iskoristiti ono sto imamo,da su npr. u rukama Madara one bi donosile dobit nevidenu i bile bi sto je najvaznije uredene,oni se nesjete napraviti recimo jos jedan bazen jer ako odete vikendom tamo to je guzva da se nemozete pomaknuti...tako je kako je ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: bizovačke toplice Pa što ne kupi sad?? Sad ćete se morat natezati sa Sanaderom i Šukerom. Šalim se malo, al se iskreno nadam da će u konačnici biti dobro jer bi prevelika šteta bila da ovaj kompleks završi poput Haludova u Malinskoj. Haludovo - nekad i danas, I. dio na linus[ov blog].info Citat:
__________________ Morao sam promijeniti potpis. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: bizovačke toplice ja sam mislil kupit..dobra je to investicija..ali.. nechu.. jer su mi uvijek gundjali kad sam skakal u bazene i nemaju lift za onaj tobogan..
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: bizovačke toplice Ipak nisam bio potpuno u pravu glede natječaja za kupnju Toplica. Do kraja mjeseca treba biti raspisan posljednji peti krug natječaja za kupnju Bizovačkih toplica. Uvjeti su isti kao i do sada (1kn). Natječaj je već trebao biti raspisan ali se nešto oteglo. Glas Slavonije Citat:
Ukoliko se Toplice ni sada ne prodaju (Sindikat i radnici navijaju za to) morat će se tražiti neko drugo riješenje za ovaj kompleks. U slučaju neuspjeha 5. kruga prodaje Ministarstva turizma i zdravstva će tražiti izradu studije o preustroju Toplica u lječilište s mogućnošću pružanja turističkih usluga. Tako bi kao i neke druge toplice u Hrvatskoj i Bizovačke ostale u vlasništvu države. No, možda se ipak pojavi netko s kunom u džepu.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Wellnessi su apsolutni hit već par godina i u HRvatskoj tek idu prema vrhuncima, trude se. BIzovačke su stale u vremenu, zapuštene cjelokupno od ljudi do infrastrukture, po sobama ima miševa ,a recepcionarka vremešna žena netom došla iz bašće prljavih noktiju...nažalost istina. Kuna je simbolična, onaj 'ko ih preuzme, ne može iz njih ništa izvući i pokupiti se, jel nema šta, treba puno ulaganja da bi dobile sjaj koji zaslužuju. Slavonija je puna termalnog potencijala koji je totalno neiskorišten...šteta.
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: bizovačke toplice Ja znam jednu djevojku, mislim da radi tamo na recepciji, a ako se nisam zajebala onda si se ti zajebo jer ona je malo drugačija od babuskare ![]() Ali istina, kvaliteta im je minimum, baš šteta....
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: bizovačke toplice Ima tamo i ovoga o čemu tarquino piše. I to dosta. Osim što preuzimanje objekta nosi sa sobom i teret dugova cijelo je zdanje prilično zapušteno i mislim da treba u njega uložiti velike novce da se dovede u red. Građeno je na specifičan način (negdje sam već spominjao Mitevskog) sa puno nekorisnog i nepraktičnog prostora. A recepcionarku koju mama poznaje poznajem i ja (bar mislim).
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: bizovačke toplice A mislim da mislimo na istu... Meni su uvijek Bizovačke toplice bile drage, žao mi je što situacije, a bilo bi glupo vjerovati da će to kupiti netko i zaista dovesti u red...
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:25.

onda još samo treba polagano isisat lovu, za dvije godine poslat ljude na cestu i to je to.