Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Ekonomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ekonomija Raspravljate o temi bizovačke toplice u Znanost forumu; znači sad nečiji rođo kupuje bizovačke za kunu.. onda još samo treba polagano isisat lovu, za dvije godine poslat ljude ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-05-08, 15:49   #11 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,399
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: bizovačke toplice

znači sad nečiji rođo kupuje bizovačke za kunu.. onda još samo treba polagano isisat lovu, za dvije godine poslat ljude na cestu i to je to.
Star 18-05-08, 16:01   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 160
milanji se izdvaja iz mase

zalosno je sto su te toplice osudene na propast...vidi se da propadaju...mi nemozemo iskoristiti ono sto imamo,da su npr. u rukama Madara one bi donosile dobit nevidenu i bile bi sto je najvaznije uredene,oni se nesjete napraviti recimo jos jedan bazen jer ako odete vikendom tamo to je guzva da se nemozete pomaknuti...tako je kako je
milanji je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 19:31   #13 (permalink)
Gazdarica

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 20
Poruka: 887
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

joooj tamo je preeee dobro bila sam prije 5 godina..šteta
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 23:38   #14 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,147
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Pa što ne kupi sad??

Sad ćete se morat natezati sa Sanaderom i Šukerom.

Šalim se malo, al se iskreno nadam da će u konačnici biti dobro jer bi prevelika šteta bila da ovaj kompleks završi poput Haludova u Malinskoj.

Haludovo - nekad i danas, I. dio na linus[ov blog].info
Citat:
U svojevrsnoj pripremi dugo mi već stoji tema o Haludovu, kompleksu hotela na otoku Krku, u Malinskoj. Nekada je to bio svojevrsni kuriozitet na našoj obali; pomalo dekadentno mjesto gdje su se Dom Perignon i jastozi tamanili u neograničenim količinama i gdje su gosti dubljeg džepa nemilice trošili novac u kockarnicama. Zna li se kakva je situacija u društvu sedamdesetih, kada je bilo zlatno doba Haludova, još je više nevjerojatno kako je uopće čitava ideja zaživjela.

Danas je Haludovo devastirano i praktično stoji zapušteno već godinama, a radi se o jednoj od najboljih lokacija na Krku, uz samo more, s posebnim cestovnim prilazom i priličnim brojem kvadrata vrlo atraktivnog zemljišta.

Uz ime Haludova posljednjih se godina vežu različite tvrtke registrirane u poreznim oazama, a jedno ime je uvijek stalno: to je Ara Abramyan, armenski biznismen. U Jutarnjem listu objavljen je članak gdje Damir Polančec sugerira Armencu da se riješi Haludova ili da pokrene investicije. Idejni projekti su revidirani, navodi se, već dva puta i posljednje rješenje Borisa Magaša (koji je i tvorac prvog Haludova) je prihvaćeno.

Što će se dogoditi s kompleksom koji definitivno nedostaje Krku, a posebice Malinskoj, nepoznato je.
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 23:40   #15 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,255
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

ja sam mislil kupit..dobra je to investicija..ali..
nechu..

jer su mi uvijek gundjali kad sam skakal u bazene i nemaju lift za onaj tobogan..
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-09-08, 08:44   #16 (permalink)
Moderator Foruma

anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ipak nisam bio potpuno u pravu glede natječaja za kupnju Toplica.
Do kraja mjeseca treba biti raspisan posljednji peti krug natječaja za kupnju Bizovačkih toplica. Uvjeti su isti kao i do sada (1kn).
Natječaj je već trebao biti raspisan ali se nešto oteglo.

Glas Slavonije

Citat:
4.9.2008
NAKON ČETIRI PROPALA POKUŠAJA PONOVNO OBJAVA PRODAJE BIZOVAČKIH TOPLICA
Hoće li se napokon naći kupac Bizovačkih toplica?

BIZOVAC - Polovinom ovoga mjeseca trebao bi se raspisati i peti krug natječaja za privatizaciju hotelsko-turističkog kompleksa Bizovačke toplice d.d., i to pod istim uvjetima pod kojima je bio raspisan i u prethodnim krugovima, rekao nam je jučer predsjednik Nadzornog odbora Toplica Josip Salapić, koji je istu vijest jučer priopćio i na redovitoj glavnoj skupštini Bizovačkih toplica.
- Svima nam je u interesu da se problem Bizovačkih toplica riješi što je moguće prije i što je moguće kvalitetnije i za samu tvrtku i za njezine zaposlenike. Naime, kako nije uspio ni četvrti pokušaj privatizacije, a kako je bilo interesenata za preuzimanje tvrtke, u Hrvatskom fondu za privatizaciju je odlučeno da se raspiše novi krug privatizacije jer, na kraju krajeva, nema ograničenja o pitanju broja raspisanih krugova", pojasnio je Salapić.
S istom informacijom do jučer nije bio upoznat ni direktor Bizovačkih toplica Željko Čagalj, dodajući kako je budućnost tvrtke sada u rukama vlasnika koji se zajedno moraju dogovoriti o njoj. "Službeno nemam nikakvih saznanja, sve je još otvoreno i nezvjesno te se ne može špekulirati u kojem će smjeru situacija ići", rekao je Čagalj, očekujući početak redovite glavne skupštine.
Da podsjetimo, 99,41 posto dionica Toplica su potencijalnom vlasniku u prethodnim krugovima ponuđene na prodaju za 1 kunu pod uvjetom da budući vlasnik "na svoja leđa" uzme i aktualni dug tvrtke, koji je veći od 47 milijuna kuna, ali i izmiri zakonske obveze prema zaposlenicima koji su krajem prošle godine tužili svoju tvrtku tražeći isplatu od šest milijuna kuna zbog nepoštovanja Kolektivnog ugovora.
Dug je najnovijom pozajmnicom (6 milijuna) premašio 50 milijuna kuna.

Ukoliko se Toplice ni sada ne prodaju (Sindikat i radnici navijaju za to) morat će se tražiti neko drugo riješenje za ovaj kompleks. U slučaju neuspjeha 5. kruga prodaje Ministarstva turizma i zdravstva će tražiti izradu studije o preustroju Toplica u lječilište s mogućnošću pružanja turističkih usluga.
Tako bi kao i neke druge toplice u Hrvatskoj i Bizovačke ostale u vlasništvu države.

No, možda se ipak pojavi netko s kunom u džepu.
Odgovori sa citatom
Star 23-09-08, 09:37   #17 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: bizovačke toplice

Wellnessi su apsolutni hit već par godina i u HRvatskoj tek idu prema vrhuncima, trude se. BIzovačke su stale u vremenu, zapuštene cjelokupno od ljudi do infrastrukture, po sobama ima miševa ,a recepcionarka vremešna žena netom došla iz bašće prljavih noktiju...nažalost istina. Kuna je simbolična, onaj 'ko ih preuzme, ne može iz njih ništa izvući i pokupiti se, jel nema šta, treba puno ulaganja da bi dobile sjaj koji zaslužuju. Slavonija je puna termalnog potencijala koji je totalno neiskorišten...šteta.
Odgovori sa citatom
Star 23-09-08, 09:59   #18 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Ja znam jednu djevojku, mislim da radi tamo na recepciji, a ako se nisam zajebala onda si se ti zajebo jer ona je malo drugačija od babuskare
Ali istina, kvaliteta im je minimum, baš šteta....
Odgovori sa citatom
Star 23-09-08, 10:46   #19 (permalink)
Moderator Foruma

Ima tamo i ovoga o čemu tarquino piše. I to dosta.

Osim što preuzimanje objekta nosi sa sobom i teret dugova cijelo je zdanje prilično zapušteno i mislim da treba u njega uložiti velike novce da se dovede u red.

Građeno je na specifičan način (negdje sam već spominjao Mitevskog) sa puno nekorisnog i nepraktičnog prostora.

A recepcionarku koju mama poznaje poznajem i ja (bar mislim).
Odgovori sa citatom
Star 23-09-08, 11:58   #20 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

A mislim da mislimo na istu...

Meni su uvijek Bizovačke toplice bile drage, žao mi je što situacije, a bilo bi glupo vjerovati da će to kupiti netko i zaista dovesti u red...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114