| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi bux.to u Znanost forumu; Otvaram ovaj topic iz jedne jedine namjere, a to je da se pokrene diskusija među forumašima o njihovim iskustvima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | bux.to Otvaram ovaj topic iz jedne jedine namjere, a to je da se pokrene diskusija među forumašima o njihovim iskustvima i novim potezima u svijetu bux.to-a.... ![]() ...moli bih admina i moderatore da ne lockaju temu jer neće biti iznašanja referalnih linkova, već će se sve svodit na već spomenutu raspravu, a to po meni nebi smjelo biti zabranjeno (barem nije na drugim forumima)... ....moja trenutna situacija je ovakva : kupio sam 100+15 refsa i premium (neki dan su sjeli), za sad sam zadovoljan klikanjem refsa, u prosjeku 9 dolara dnevno, naručio sam si i bux.to mastercard, trebala bi stići za 2tjedna.....
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-05-08
Poruka: 1
![]() | Re: bux.to ja sam se tek nedavno registrirao, nisam još kupovao referale ali mislim da ću uskoro
__________________ Online zarada |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-05-08 Lokacija: Varaždin
Poruka: 1
![]() | Re: bux.to Your Statistics # of Website Visits 2022 Your Referral Statistics # of Referrals (view) 653 # of Referral Website Visits 122414 Additional Credit/Debit # of Credit/Debit (view) 5.24 Balance Information Account Balance (cashout) $ 1,557.7125 ![]() Total Amount Paid $ 0.0000 Evo ovo je moje stanje, 28.04. sam zatražio isplatu na karticu baš me zanima kad će sjest pare ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: bux.to ljepo ljepo, svi govore kako bux.to nije scam, a ja sam sve više skeptičan prema tome, jer još od nikoga nisam čuo da je vidio lovu od tog PTC-a.... ![]() ....pare će ti sjesti kad izdaju novu skriptu.... , a to može biti za koji tjedan ili za koji mjesec, nikad se nezna........imam samo jedno pitanje, kako si to pošalješ lovu na karticu ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: bux.to eto za ovo prvi put čujem...posjetio sam tu stranicu i sve pročitao ali želim čuti kako se isplaćuju novci i da li je to pouzdano jer eto vidim da karlitocar i h.poirot baš i nemaju koristi od toga....
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: bux.to Bilo bi vam najpametnije da pronađete neki pametan posao... Adj mi navedi nekog tko je dobio pare od toga? Nitko. I nikad ih nećeš dobiti. To je samo prijevara! Također mi nije jasno na koji način ti budu sjele pare? Na master karticu? Sanjaj! Netko na vrhu piramide uzima pare a vi klikate u njegovo ime. Ili u biti ne klikate nego koristite skripte i add-one... Sve jedno.. Trošite svoje vrijeme.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: bux.to Citat:
![]() rep+ Da se tu okreće lova, niko ništa nebi radio ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bux, buxto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:23.

, a to može biti za koji tjedan ili za koji mjesec, nikad se nezna....