ja sam se tek nedavno registrirao, nisam još kupovao referale ali mislim da ću uskoro
Raspravljate o temi bux.to u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; Otvaram ovaj topic iz jedne jedine namjere, a to je da se pokrene diskusija među forumašima o njihovim iskustvima i ...
ma ovaj forum je rofl...
ja sam se tek nedavno registrirao, nisam još kupovao referale ali mislim da ću uskoro
dobro je, ako nešto zatrebaš (neke nebudeš znal) samo dođi tu pa pitaj....![]()
ma ovaj forum je rofl...
Your Statistics
# of Website Visits 2022
Your Referral Statistics
# of Referrals (view) 653
# of Referral Website Visits 122414
Additional Credit/Debit
# of Credit/Debit (view) 5.24
Balance Information
Account Balance (cashout) $ 1,557.7125
Total Amount Paid $ 0.0000
Evo ovo je moje stanje, 28.04. sam zatražio isplatu na karticu baš me zanima kad će sjest pare![]()
ljepo ljepo, svi govore kako bux.to nije scam, a ja sam sve više skeptičan prema tome, jer još od nikoga nisam čuo da je vidio lovu od tog PTC-a....
....pare će ti sjesti kad izdaju novu skriptu...., a to može biti za koji tjedan ili za koji mjesec, nikad se nezna....
....imam samo jedno pitanje, kako si to pošalješ lovu na karticu![]()
ma ovaj forum je rofl...
Dajte ne gubite vrijeme bezveze, to je čista prevara, ja sam išao iz fore do nekih 10 dolara i tražio isplatu prije više od 3 mjeseca i naravno da nije došla. Bezveze se mučite.
da, al bux.to nije scam, kad izađe nova skripta sve će se ubrzati....a to će biti uskoro
....pa s time se bavi oko 3 milijuna ljudi, i puno ih ulaže, pa nekak sumnjam da je to scam....
ma ovaj forum je rofl...
eto za ovo prvi put čujem...posjetio sam tu stranicu i sve pročitao ali želim čuti kako se isplaćuju novci i da li je to pouzdano jer eto vidim da karlitocar i h.poirot baš i nemaju koristi od toga....
When your chips are down,and your highs are low...joyride
Bilo bi vam najpametnije da pronađete neki pametan posao... Adj mi navedi nekog tko je dobio pare od toga? Nitko. I nikad ih nećeš dobiti. To je samo prijevara! Također mi nije jasno na koji način ti budu sjele pare? Na master karticu? Sanjaj!
Netko na vrhu piramide uzima pare a vi klikate u njegovo ime. Ili u biti ne klikate nego koristite skripte i add-one... Sve jedno.. Trošite svoje vrijeme.
http://www.croportal.net/forum/bas-r...a2/#post926920 thx svima na pooći.