Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 53

bux.to

Raspravljate o temi bux.to u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; Otvaram ovaj topic iz jedne jedine namjere, a to je da se pokrene diskusija među forumašima o njihovim iskustvima i ...

Regularni forumas Avatar od korisnika karlitoocar
    Datum registracije
    22-09-07
    Starost
    23
    Poruka
    419
    Liked
    0 times

bux.to

Otvaram ovaj topic iz jedne jedine namjere, a to je da se pokrene diskusija među forumašima o njihovim iskustvima i novim potezima u svijetu bux.to-a....
    ...moli bih admina i moderatore da ne lockaju temu jer neće biti iznašanja referalnih linkova, već će se sve svodit na već spomenutu raspravu, a to po meni nebi smjelo biti zabranjeno (barem nije na drugim forumima)...

....moja trenutna situacija je ovakva :
    kupio sam 100+15 refsa i premium (neki dan su sjeli), za sad sam zadovoljan klikanjem refsa, u prosjeku 9 dolara dnevno, naručio sam si i bux.to mastercard, trebala bi stići za 2tjedna.....

ma ovaj forum je rofl...

Starter
    Datum registracije
    19-05-08
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Re: bux.to

ja sam se tek nedavno registrirao, nisam još kupovao referale ali mislim da ću uskoro

Datum registracije
    22-09-07
    Starost
    23
    Poruka
    419
    Liked
    0 times

dobro je, ako nešto zatrebaš (neke nebudeš znal) samo dođi tu pa pitaj....
    ma ovaj forum je rofl...

Starter Avatar od korisnika niky1983
    Datum registracije
    23-05-08
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Your Statistics
    # of Website Visits 2022

Your Referral Statistics
    # of Referrals (view) 653
    # of Referral Website Visits 122414

Additional Credit/Debit
    # of Credit/Debit (view) 5.24

Balance Information
    Account Balance (cashout) $ 1,557.7125
    Total Amount Paid $ 0.0000

Evo ovo je moje stanje, 28.04. sam zatražio isplatu na karticu baš me zanima kad će sjest pare

Datum registracije
    22-09-07
    Starost
    23
    Poruka
    419
    Liked
    0 times

ljepo ljepo, svi govore kako bux.to nije scam, a ja sam sve više skeptičan prema tome, jer još od nikoga nisam čuo da je vidio lovu od tog PTC-a....
    ....pare će ti sjesti kad izdaju novu skriptu...., a to može biti za koji tjedan ili za koji mjesec, nikad se nezna....
    ....imam samo jedno pitanje, kako si to pošalješ lovu na karticu
    ma ovaj forum je rofl...

Regularni forumas Avatar od korisnika h.poirot
    Datum registracije
    05-10-07
    Poruka
    366
    Liked
    0 times

Dajte ne gubite vrijeme bezveze, to je čista prevara, ja sam išao iz fore do nekih 10 dolara i tražio isplatu prije više od 3 mjeseca i naravno da nije došla. Bezveze se mučite.

Datum registracije
    22-09-07
    Starost
    23
    Poruka
    419
    Liked
    0 times

da, al bux.to nije scam, kad izađe nova skripta sve će se ubrzati....a to će biti uskoro
    ....pa s time se bavi oko 3 milijuna ljudi, i puno ih ulaže, pa nekak sumnjam da je to scam....
    ma ovaj forum je rofl...

Akademik Avatar od korisnika HPetrovic1989
    Datum registracije
    26-03-08
    Poruka
    6,575
    Liked
    6 times

eto za ovo prvi put čujem...posjetio sam tu stranicu i sve pročitao ali želim čuti kako se isplaćuju novci i da li je to pouzdano jer eto vidim da karlitocar i h.poirot baš i nemaju koristi od toga....
    When your chips are down,and your highs are low...joyride

prof. Foruma Avatar od korisnika Ineluki
    Datum registracije
    10-01-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,104
    Liked
    3 times

Bilo bi vam najpametnije da pronađete neki pametan posao... Adj mi navedi nekog tko je dobio pare od toga? Nitko. I nikad ih nećeš dobiti. To je samo prijevara! Također mi nije jasno na koji način ti budu sjele pare? Na master karticu? Sanjaj!

Netko na vrhu piramide uzima pare a vi klikate u njegovo ime. Ili u biti ne klikate nego koristite skripte i add-one... Sve jedno.. Trošite svoje vrijeme.

prof. Foruma Avatar od korisnika Inšpektor
    Datum registracije
    24-03-08
    Poruka
    1,109
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Ineluki Pogledaj Poruke
    Bilo bi vam najpametnije da pronađete neki pametan posao... Adj mi navedi nekog tko je dobio pare od toga? Nitko. I nikad ih nećeš dobiti. To je samo prijevara! Također mi nije jasno na koji način ti budu sjele pare? Na master karticu? Sanjaj!

Netko na vrhu piramide uzima pare a vi klikate u njegovo ime. Ili u biti ne klikate nego koristite skripte i add-one... Sve jedno.. Trošite svoje vrijeme.

rep+

Da se tu okreće lova, niko ništa nebi radio

Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku