| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi City Center One u Znanost forumu; jeste bili u šopingu tamo evo ja baš bio jučer kupio neke majice, ima dosta stvari na jednom mjestu, a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: City Center One Nisam još bio a 500m je od mene ![]() Niti ne mislim ić dok se malo gužva ne smanji. Nemrem normalno s posla doma doć zbog gužve koja je tamo oko centra i u okolnim ulicama ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: City Center One Slažem se s Joksom... išla sam Ljubljanskom neki dan doma i mislim "pa kakav je to bio sudar" kad skužim da je to u biti gužva za skretanje prema City Centru! Koma! Neću tamo ići sve dok se gužva ne smanji. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-11-06 Godina: 22
Poruka: 15
![]() | Re: City Center One heheh Koja slučajnost i jA sam čitav šugavi grad prešao i napokon ih nađem u High Clubu u jurišićevoj i nema mog broja. I cura mi našla u dubravi u lacosteu! svijetlo smeđe na čičak....
__________________ VOLIM REAL MADRID |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: City Center One Gledam po to City C1 i tam je pol robe iz Bosnije po podebljanoj cijeni ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: center, city |
« U Mulleru Milka za 3,5 kune, a proizvođači se bune zbog jeftine cijene
|
U što je najbolje uložiti novac? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:18.

(