| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi da li biste bili jamac prijatelju ili rodbini u Znanost forumu; Slobodna Dalmacija i ne baš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: da li biste bili jamac prijatelju ili rodbini Dobro bi razmislio... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: da li biste bili jamac prijatelju ili rodbini ima bar troje prijatelja za koje znam da otplaćuju drugima kredit, a još nisu dobili ni kune nazad...dobro bi razmislila.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li biste bili jamac prijatelju ili rodbini NE!!! nema šanse... ne bi nikome.... tu staje moja ljubav!
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #5 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li biste bili jamac prijatelju ili rodbini Ne. U ovim našim uvjetima - nema šanse...
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 610
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li biste bili jamac prijatelju ili rodbini da bio bi,ali to su samo 2-3 osobe od posebnog povjerenja. nekada su i drugi bili meni jamci kad sam kupovao auto na kredu.
__________________ Red bull- daje ti krila Rakija-daje ti pogon na sve cetiri |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li biste bili jamac prijatelju ili rodbini jedino uz veliku proviziju zapravo nikad
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Radost Europe | Re: da li biste bili jamac prijatelju ili rodbini Ja već jesam jamac bratu i prijatelju. Bratu uskoro ističe, zaboravio sam da sam mu jamac. Za frenda redovno dolaze opomene pa ga nazovem pa plati. Zašto to sam ne učini, ne znam.
__________________ Show love with no remorse |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, jamac, prijatelju, rodbini |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:35.