| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi da li biste bili jamac prijatelju ili rodbini u Znanost forumu; Upravo toga je mene strah...da bi morao nekog naganjat da plati ratu kredita jer meni dolaze opomene !... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: da li biste bili jamac prijatelju ili rodbini Upravo toga je mene strah...da bi morao nekog naganjat da plati ratu kredita jer meni dolaze opomene !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Offline | Re: da li biste bili jamac prijatelju ili rodbini Bio sam jamac bratu i jednom prijatelju. Obojica su uredno plačali svoje rate pa nisam imao nikakvih problema. Naravno da nebi svakom tko me pita bio jamac ali nekom od najbliže rodbine (brat, roditelji, žena buduća) ili nekom od par najboljih dugogodišnjih prijatelja bi ako mogu opet bio. Isto tako su brat i mama bili meni jamci za dva kredita koja sam do sad dizao i otplatio. Neznam jel ste vi koji govorite da nikad ne bi bili nikom jamci ikad došli u situaciju da sami morate dići kredit za nešto i da vama nitko ne želi biti jamac?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 652
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da li biste bili jamac prijatelju ili rodbini Neznam jel ste vi koji govorite da nikad ne bi bili nikom jamci ikad došli u situaciju da sami morate dići kredit za nešto i da vama nitko ne želi biti jamac? ![]()
__________________ Red bull- daje ti krila Rakija-daje ti pogon na sve cetiri |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Nježni predator | Re: da li biste bili jamac prijatelju ili rodbini Pa zbog čega se dižu krediti? Da bi se kupovali automobili, pa zato postoji lizing. Ako kupujete stan ili kuću zato postoji hipoteka. Time što ste nekom jamac gubite vlastitu kreditnu sposobnost. Ako ste nekome jamac vi više ne možete podići kredit.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: da li biste bili jamac prijatelju ili rodbini Ja sebi ne bi bio jamac a kamoli nekom drugom. Na svu srecu moji starci nemaju niti su ikad imali bilo kakav kredit jer je to samo opterecenje za svakoga.Obiteljski prijatelji su digli kredu i kumovi su im bili jamci a oni komotno nisu vracali i na kraju od kumova kcer nije mogla na maturalac nisu mogli na more a ovi su poslali 2 kceri na maturalac i svake su godine isli na more po 2 tjedna.Pozlilo mi je kad sam to saznao.i cak su mojima dosli i pitali nas dal bi im mogli biti jamci pa ih je stari izbacio iz kuce uz hrpu psovki
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, jamac, prijatelju, rodbini |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:06.