| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Dionice INE u Znanost forumu; dali se isplati to kupiti ili ne na svaku 10 dobivate jednu besplatno ako ih zadržite kod sebe godinu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Dionice INE Citat:
Pa uzmeš na staru još 38 i starog 38... Bila je baš sad neka emisija o tome, kao cijena dionica velikih firmi kada dođu na burzu poraste po 2 ili čak i više puta... Ali da i ostane ista u plusu si za one 2 dionice od države... | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,359
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dionice INE Ja isto krećem u akciju, kupujem na sebe i na starog. Danas nisam stigao otiči do banke, valjda će još ostati koja za mene. Do kada ovo traje? Mislim do kada mogu dati ponudu?
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 28
Poruka: 352
![]() | Re: Dionice INE Hmm,iako ne kupujem benzin na INI jer mislim da je smeče,te dionice bi se isplatilo uzet zato kaj je to jedna od industrija koja drži gospodarstvo u državi.Bolje da kupe naši ljudi nego da prodaju švabima pa da bude ko sa HT-om,ili Plivom.Cijena sigurno neće past IMO. Jedino kaj sam ja koma sa lovom ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dionice INE Citat:
I koliko sam ja shvatio, sve ponude državljana RH predane do 23. listopada biti će prihvaćene (dakle, ako platiš ne možeš ostat bez dionica, odn. neće "nestat")
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dionice INE tzukius ne vjeruje u tekovine kapitalizma kao što su dionice, burza, dividenda i sl. Tzuki, da ti nisi komunist?
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Administrator | Re: Dionice INE svi mogu kupiti dionice, uključujući i mala djeca četveročlana obitelj može postati vlasnik dionica u vrijednosti od 152.000 kuna cijena dionica će biti od 1400 do 1900 kuna, vlada će odrediti još točnu cijenu, ako uplatite višak novca biti će vam vraćen, a dionicama možete raspolagati odmah čim ih kupite, ali bolje da ih ostavite jer vlada daje po jednu besplatno na 10 čak možete i kredite dići da ih kupite RBA nudi kredite od 38.000 kuna s rokom otplate od četiri godine uz kamatnu stopu od 9 posto godišnje. PBZ kreditira do 90 posto dionica koje njihov klijent odluči upisati, uz petogodišnju otplatu i kamatnu stopu od 8 posto. I druge banke poudile su kredite, no kamate nisu povoljnije od redovnih gotovinskih kredita. |
| | |
![]() |
| Tagovi: burza, dionice, dionice ine |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:26.