Raspravljate o temi forex u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: klostrobuster što mislite o forexu ljudi meni je to nekako primamljivo kad vidim brojke konkretno sam gledao finanzasforex ...
Jedno pitanje...zašto se otvara račun u offshore banci ?
Šta nemaju niti jednu banku u normalnoj državi?![]()
www.komercijala.bloger.hr , sve o prodaji
Od svih rješenja, koje sam nakon preko 3000 sati povedenih na edukacijama o Forex-u , predlažem najjednostavnije riješenje Forex Capital Market-a:
treba imati 10 minuta slobodnog vremena
imati neku brokersku platformu (Metatrader je najjednostavniji)
pročitati u 14.55 h preporuku trgovanja na: http://www.forex.ponuda.hr/forum/for...lay.php?fid=13
(strategija za nekoliko minuta dnevno)
postaviti trgovanje prema uputama
nije bitno koji broker je u pitanju
provjeriti sljedeći dan kakvo je stanje računa, pročitati eventualno nove upute, ponovo postaviti novo trgovanje prema uputama.
Dosadašnji profiti ove strategije su bili između 500 i 600 piseva tjedno! Mjesečno oko 2.300 pipseva. Ovisi o veličini računa 1pips= 1 $ ili manji računi 1pips= 0.1 $ znači 2.300$ ili sa micro accountom 230$. Svako trgovanje i prifit lagano podesite veličini svojeg računa (koristite demo kod bilo kojeg brokera da dobijete osjećaj dobiti i rizika).Pošto je visoka uspješnost ove strategije (za sada 100% što je nevjerovatno za Forex tržište) preporuka je svejedno da se ne riskira više od 1 % ukupnog iznosa računa po trgovanju (svaki dan u 14.55h dobije se točna pozicija za dva trgovanja). Da bi ova strategija bila profitabilna trebala bi imati postotak uspješnosti od oko 63% (duže vrijeme ima 100%). Svaki rezultat od preko 1.000+ piseva bi trebao zadovoljavati (ako je 1 pis 1$ mjesečni profit je 1.000$). Znači da rezultat od 2300 pipseva možemo prepoloviti te je na mjesečnoj razini trgovanja (koji je zbroj pozitivnih i negativnih) u odličnom profitu. Nadam se da bi svatko bio zadovoljan povećanjem depozita za 20tak % mjesečno uz veoma nizak i proračunati rizik. Kasnije nemate problema sa time gdje je depozit jer je na vaše ime i prezime. Same preporuke za trgovanje su produkt tehničke i fundamentalne analize tog dana te strategija obuhvaća 6 valutnih parova.
Preporučujem Vam da isprobate jer na Forex-u imam iskustva (na takmičenju od oko 900 tradera bio sam 26.) Tko je nepovjerljiv neka prati rezultate koji se objavljuju svaki dan, tjedno i mjesečno.
Neopisivo zadovoljstvo bi mi bilo kad bi netko ponudio bolje, jednostavnije i kvalitetnije rješenje.
Vaše kritike i primjedbe su poželjne!
http://www.forex.ponuda.hr
Najavom jednostavnog i vrlo profitabilnog rješenja za Forex Capital Market evo rezultata od 6.10.2008 do današnjeg dana (16.10.2008) : PROFIT 700 pipseva. Što to znači? Pravilom upotrebom dnevne preporuke trgovanja (ponedjeljak, utorak, srijeda i četvrtak) postižu se vrhunski prinosi (do 6.10.2008 sve oko 1100 piseva znači gotovo 30% profita na mjesečnoj bazi uz kvalitetan tzv. “ advanced money managment”). Objašnjenja su na Hrvatskom jeziku te su dostupna besplatno na www.forex.ponuda.hr. Svakog gore navedenog dana mora se izdvojiti 10 minuta da bi bili uspješni. Nema više čekanja depozita, Vi imate potpunu kontrolu svakog trenutka. Testirajte na demo računu kod bilo kojeg brokera ( objašnjenja za sve su dostupna te Vam treba par sati da savladate početne probleme također računajte na besplatnu podršku ). Ako ima netko jednostavnije i kvalitetnije riješenje molio bih da ga iznese kao bi svi zajedno profitirali što je više moguće.
Kritike i sugestije su dobrodošle.
kako ide sa finanza forexom? da li jos uvijek placaju i vracaju ulozeno ili su prestali?
U FFX-u su zadnjih par mjeseci rekonstrukcije kompanije, tj. legalizacija svih poslovanja (prilagođavanje zakonima pojedinih zemalja). Redovnih isplata nije bilo, no sve će se normalizirati do kraja travnja. Počeli su investitorima slati debitne kartice.
evo ja sam povuko sad ovaj mjesec 2000$ iz finanzasa pa ću baš vidjeti kad će sjesti na devizni
jeb'o novi izgled foruma
ja sam sada povukla 4000$.
znaš možda kako se prijavljuje za karticu? nešto sam zabrljala, na pm je većinu toga na španjolskom, sada imam saldo -300$ i 2 tajetas?
grozno je što nitko od onih iznad mene nemaju pojma šta rade...
bilo je zbilja glupo ući u ovo, bez ljudi okolo koji kuže stvar..