Stranica 3 od 6 PrvoPrvo 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 56

forex

Raspravljate o temi forex u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: msPetalber ja sam sada povukla 4000$. znaš možda kako se prijavljuje za karticu? nešto sam zabrljala, na pm ...

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

Re: forex

Citat Pravi autor: msPetalber Pogledaj Poruke
    ja sam sada povukla 4000$.
    znaš možda kako se prijavljuje za karticu? nešto sam zabrljala, na pm je većinu toga na španjolskom, sada imam saldo -300$ i 2 tajetas?

grozno je što nitko od onih iznad mene nemaju pojma šta rade...
    bilo je zbilja glupo ući u ovo, bez ljudi okolo koji kuže stvar..
    a ti imaš neko obrazovanje o forexu ili si naučila online? međunarodni financijski menađment možda?

ja sam radio sa tim forexom dosta ali znanja o njemu nikad dovoljno mada zarada može biti dobra ako pratiš trendove i ne srljaš sa velikim iznosima

ne preporučam forex nikome tko ne zna osnove međunarodnih financija jer dobici za neuke su sreća baš kao što je i gubitak stvar slučajnosti za iste
    Bolje desnica nego prknenica!

Starter
    Datum registracije
    14-05-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

pozdrav forex traderi neznam kakvo imate iskustvo sa raznim forex brokerima ali ja sam naisao na jednog koji daje bonus za uspjesne tradere na demo racunu i tako sam dobio 100$ za osvojeno 29. mjesto u tjednom chalengu
    FOREX BALKAN - HOME

Starter
    Datum registracije
    31-07-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Ne znam koliko ste upućeni, ali postoji nešto što bi najslikovitije mogao opisati kao fond, tj. trejdersku kuću, koja trguje na forexu za račun i u ime klijenta. I naravno, uzimaju postotak za to. Ima ih na tisuće na internetu, a ja sam u zadnje vrijeme naletio na Forex Exclusive Club, i mogu reći da njihovi rezultati oduševljavaju. Ono što je naljepše u cijeloj priči je to što se novci ne moraju vezati ni na kakav rok, nego se može doći do njih u svakom trenutku (naravno, uplata ide preko banke, treba dan dva da sjedne).

Vjerujem da je to riješenje za mnoge koji bi se htjeli okušati na forexu, a strah ih je da ne sprže svoju lovu (poput mene )

pozz

Starter
    Datum registracije
    26-05-09
    Poruka
    44
    Liked
    0 times

jel postoji neki hrvatski Forex Exclusive Club?

Starter
    Datum registracije
    31-07-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: dsaw Pogledaj Poruke
    jel postoji neki hrvatski Forex Exclusive Club?
    na žalost ne, zbog poznatih zakonskih odredbi, a i kad bude pitanje je kakvi će biti prinosi i ostalo, ja sam se odlučio za ovu opciju

pozz

Starter
    Datum registracije
    26-05-09
    Poruka
    44
    Liked
    0 times

koja je procedura ako želim sad u to uložit novac i koliko mi je potrebno za poćetak i kolika je oćekivana dobit. jel mi možeš to malo pobliže objasnit?

Starter
    Datum registracije
    31-07-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

odeš na web forexexclusiveclub i tamo imaš upute za otvaranje računa, buduću dobit ne može niko garantirati, ali dosadašnji rezultati su davali od 50-100% mjesečno pa se možemo i ubuduće tome nadati

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Iochannes
    Datum registracije
    27-10-06
    Poruka
    798
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: marex Pogledaj Poruke
    ...ali dosadašnji rezultati su davali od 50-100% mjesečno pa se možemo i ubuduće tome nadati
    Pet znakova koji upućuju na prijevaru

Bez obzira na područje ulaganja, prijevare povezane s piramidalnim shemama imaju neke zajedničke osobine. Sljedeći pokazatelji jasno siganliziraju opasnost od prijevare:

1. Ako posrednik koji nudi ulaganje nema dozvolu (ovlaštenje) od regulatonog tijela (HANFA, Ministarstvo financija)
    2. Ako vam posrednik obećava veliku zaradu bez navođenja stupnja rizika i mogućnosti gubitaka.
    3. Ako je ključ zarade privlačenje što većeg broja novih ulagača uz objašnjenje da je zarada to veća što više članova-ulagača imate ispod sebe.
    4. Ako posrednik zahtjeva uplatu u cashu
    5. Ako 'ulazak u klub' podrazumijeva visoku ulaznu proviziju i prebacivanje novca ilegalnim kanalima na inozemni račun.

Forex tržište je globalno tržište na kojem se trguje valutama. Većinu prometa čine banke i velike financijske institucije. Putem internetskog trgovanja pristup Forexu imaju i individualni investitori. Hrvatskim građanima trgovanje na domaćem i stranom deviznom tržištu nije dozvoljeno, a liberalizacija se čekuje početkom iduće godine. Iz Hrvatske narodne banke poručuju da portali koji dopuštaju oglašavanje trgovanja na Forexu navode građane na ilegalne aktivnosti.

Na internetu postoji niz web-stranica na kojima se upozorava na Forex prijevare

Rastući broj FOREX prijevara: http://www.cftc.gov/enf/enfforex.htm

Javna upozorenja za FOREX prijevare: FOREX Advisory

Popis poznatih FOREX prijevara: FOREX Enforcement Bulletins

Kako prijaviti FOREX prijevaru: If You Have A Problem with Forex or Commodities Fraud

Tjednik Lider nedavno je razotkrio i jednu domaću primidalnu shemu povezanu s Forexom u kojoj je nekoliko stotina ulagača izgubilo oko 70 milijuna kuna. Prevareni ulagači su, kao i obično, bili privučeni ekstremnim zaradama koje su im obećavali neovlašteni posrednici. Ovisno o vrsti ugovora, zajamčena im je zarada između 100 i 150 posto na godinu. U središtu afere je Arcon grupa, koja je surađivala s nizom posredničkih tvrtki koje su u njeno ime sklapale ugovore s ulagačima. U priču su bili uključeni i akviziteri, za koje se poslije doznalo da nemaju nikakav poslovni odnos s Arconom. Arcon grupa je navodno imala svoje devizne dilere u riznicama nekoliko banaka. Oni su posao obavljali 'ispod žita' i ostvarenu zaradu uplaćivali na račune Arcon grupe. Kola su krenula nizbrdo početkom ove godine, kada je Arcon obavijestio ulagače da u sljedećih nekoliko mjeseci neće biti isplata. Zdrava logika govori da je svako ulaganje koje ima karakteristike piramidalne sheme nužno osuđeno na propast. Razlika može biti jedino u tome što je u nekim slučajevima od početka sve prijevara i idejni kreatori niti ne pokušavaju novac oploditi stvarnim ulaganjem (slučaj Madoff), dok drugi pokušavaju nešto i zaraditi (Forex prijevara). Međutim, ogromni troškovi provizija i nerealna obećanja o zaradama, onemogućavaju bilo kakvu smislenu investicijsku politiku i, kao u prvom slučaju, lanac se održava samo dok ima dovoljno novih uplata.

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!

Starter
    Datum registracije
    31-07-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Iochannes Pogledaj Poruke
    Pet znakova koji upućuju na prijevaru

Bez obzira na područje ulaganja, prijevare povezane s piramidalnim shemama imaju neke zajedničke osobine. Sljedeći pokazatelji jasno siganliziraju opasnost od prijevare:

1. Ako posrednik koji nudi ulaganje nema dozvolu (ovlaštenje) od regulatonog tijela (HANFA, Ministarstvo financija)
    2. Ako vam posrednik obećava veliku zaradu bez navođenja stupnja rizika i mogućnosti gubitaka.
    3. Ako je ključ zarade privlačenje što većeg broja novih ulagača uz objašnjenje da je zarada to veća što više članova-ulagača imate ispod sebe.
    4. Ako posrednik zahtjeva uplatu u cashu
    5. Ako 'ulazak u klub' podrazumijeva visoku ulaznu proviziju i prebacivanje novca ilegalnim kanalima na inozemni račun.
    odličan post!

upravo sam o tome neki dan pričao sa kolegom, da su ljudi kod nas malo više pazili na te stvari ne bi bilo problema sa trenutno aktualnim finanzasom i mathom, prije tko zna čime, i onime što tek dolazi

pozz

Akademik Avatar od korisnika Scorpy
    Datum registracije
    18-10-08
    Poruka
    4,137
    Liked
    74 times

Jest, dobro je Iochannes to složio.

To je s Liderova portala, je li? Čini mi se da sam već čitao te tekstove.

Bratić mi se voli igrati dionicama i valutama, veli da mu dobro ide, ali on je ekonomist i sve kuži. Ja ne. A tekstova o tome ima doista malo, našao sam samo ovo...
    Potpisi su za budale.

Lajkaj nas na Facebooku