Stranica 4 od 6 PrvoPrvo 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 31 do 40 od 56

forex

Raspravljate o temi forex u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; sorry, kaj je to forex? jel to ono ja ovdje kunama kupim eure, odem u njemacku i opet kupim kune ...

Forumaš Plave Krvi Avatar od korisnika GajbaPive
    Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

Re: forex

sorry, kaj je to forex?

jel to ono ja ovdje kunama kupim eure, odem u njemacku i opet kupim kune jer je razlika u tecaju?
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

Starter
    Datum registracije
    20-06-06
    Poruka
    25
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: GajbaPive Pogledaj Poruke
    sorry, kaj je to forex?

jel to ono ja ovdje kunama kupim eure, odem u njemacku i opet kupim kune jer je razlika u tecaju?
    Forex = tržište valuta

Na tržištu postoji puno tih "tvrtki" koje nude usluge trejdanja na forex-u, no 90% njih nemaju nikakve direktne veze s forex-om pa zato treba biti vrlo oprezan.

Osobno investiram više od godinu dana preko jedne "pooler" tvrtke koja surađuje sa 10-ak brokerskih kuća plasirajući preko njih novac kako većih tako i manjih investitora. Opseg njihovih investicija nije samo forex, već i plemeniti metali, nafta, nekretnine i drugo, a za neke programe daju čak i garanciju (što je u svijetu investicija rijetkost). Tvrtka uredno posluje (švicarsko američka), gubitaka nemaju, za pola godine vratio sam uložena sredstva.

Ukoliko netko želi, mogu ponuditi više info na PM. Ovo nije reklama, svakome mogu dati informacije i svatko može sam za sebe procijeniti koliko mu to može biti interesantno, a da li netko vjeruje ili ne vjeruje meni je svejedno, niti meni iz džepa niti u džep.

Starter
    Datum registracije
    07-07-09
    Poruka
    57
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: GajbaPive Pogledaj Poruke
    sorry, kaj je to forex?

Kao što je gore objašnjeno tržište valuta, ista stvar kao i burza (npr. ZSE) na kojoj se trguje dionicama. Valute se prikazuju jedna nasparm druge (tz. Cross) npr. EUR/USD. Principi trgovanja su jaako slični dionicama, i na grafu ih se ne može razlikovati tako da tehnička analiza funkcionira kako za dionice tako i za valute.

Jedna od "prednosti" forex-a je to da netko s relativno malo novaca, ajmo reći 1000€ može jako puno riskirati jer ima brokerskih kuća koje će ti na svaki uloženi € dati još 200€ (leverage 1:200) što je strahovito puno. Na taj nači ako dobro "pogodiš" možeš jako puno zaraditi.

Ono što većina ekipe krivo vjeruje je to da je na forexu lakše zaraditi... je 200 puta je lakše zaraditi, ali je isto tako i 200 puta lakše izgubiti...

Starter
    Datum registracije
    01-10-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

NAJNOVIJE U HRVATSKOJ!!! postanite dio tima i zaradite do 31.12.2009. 4500€ - promotivna akcija za sve nove ljude...

Priključite se... Budite dio najdinamičnijeg europskog online koncepta za mrežno
    povezivanje i trgovanje – My Private Trade! ...dođite, naučite i ZARADITE... nazovite i proverite - 091/950-1421 ili 099/518-0370 !!! http://www.purgar.myprivatetrade.com... ; e-mail: mpt.marko@gmail.com
    hrvatski forum: www.mpt-hrvatska.com

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Kanal za ostvarenje dobiti 2:

Preporučite li svojim prijateljima, kolegama, članovima obitelji i poznanicima da postanu MPT trgovci, zaradit ćete proviziju za svaku trgovinsku valutnu transakciju koju oni naprave. Nije bitno ostvaruju li oni dobit ili gubitak, Vi ćete zaraditi proviziju na temelju njihove aktivnosti na ovom uzbudljivom tržištu!

Kanal za ostvarenje dobiti 3:

Kad Vaši klijenti postanu agenti, istu proviziju zaradit ćete i na trgovanju njihovih klijenata. Ova se struktura nastavlja do 4 razine agenata, što Vam omogućuje da svoju mrežu za ostvarenje dobiti proširite do ogromnih razmjera u okviru kojih će se obavljati trgovinska aktivnost. Primjer sa zaradom od €2.300 mjesečno koji smo naveli temelji se na pretpostavci da ćete uvesti 3 agenta i da će svaki od preostalih agenata u Vašoj mreži s 4 razine uvesti još 2 agenta. Da li bi to bilo teško ostvariti?

Kanal za ostvarenje dobiti 4:

Konačno, svaki put kad uvedete novog agenta na Vašoj prvoj ili drugoj razini, dobit ćete dodatak za obuku u iznosu od €100 za vrijeme koje utrošite na obuku Vaših agenata kako biste im pomogli u cilju uspješnog trgovanja i mrežnog povezivanja u okviru MPT zajednice.

www.mpt-hrvatska.com
    Opet temeljeno na piramidi i mlm-u, a kao nešto novo i pozitivno. Nije mi jasno gdje više nalazite ljude koji puše te fore, oćete li krenuti u neku seosku kampanju gdje će te educirati bakice i dedeke da ulože neku lovu?!
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Starter
    Datum registracije
    01-10-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

vidim da je tebi već dosta života, pa te suvišle stvari i ne zanimaju...

činjenica je da je mpt napravio najjednostavniju platformu na svijetu koja je dostupna svakoj osobi koja je spremna izdvojiti samo 5 minuta da je savlada. Između ostalog mi ne uzimamo novac već učimo kako da ljudi sami sa svojim novcem naprave dobit, što je ogromna razlika gledajući neke firme...

trenutno je promotivna akcija za sve nove agente koji upišu do 31.12.2009. 3 nova čovjeka firma ih stimulira sa 4500€ gratis na računu! mislim da je ponuda fenomenalna.

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Vidiš tu si u krivu, naime vrlo me zanimaju suvisla ulaganja.

To što vi radite je čisto prodavanje platforme za trgovanje i stvaranje mreže kroz koju će te dobivati proviziju. Za trgovanje na forexu je potrebno veliko znanje i popriličan broj insiderskih informacija za ostvarivanje relevantne dobiti. Dok vi gurate ljude u propast prezentirajući trgovinu valutama kao nešto jednostavno što može svaka baba raditi. Kada je sve to tako super, mega fantastično pokaži nam svoju statisku!

Stimuliraj me sa 4500 eurića koje mogu dobiti na račun, a ne imati ih kao trofej na ormaru!
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

prof. Foruma Avatar od korisnika BEATMASTER
    Datum registracije
    05-03-09
    Starost
    2
    Poruka
    1,377
    Liked
    12 times

od 1.01.2010. trgovanje devizama u inozemstvu je legalno! promijenjen je famozni čl.40 st.5...

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Kao da je to nekog sprečavalo prije zakona. Još nisam čuo da je netko kažnjen zbog toga.

prof. Foruma Avatar od korisnika BEATMASTER
    Datum registracije
    05-03-09
    Starost
    2
    Poruka
    1,377
    Liked
    12 times

ma ok, ali je nekakav pomak na bolje...

Lajkaj nas na Facebooku