Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

FOREX EDUKACIJA

Raspravljate o temi FOREX EDUKACIJA u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; Pozdrav! U nedostatku adekvatne literature na hrvatskom jeziku, želja mi je podijeliti sa vama informacije kojima raspolažem o najvećoj burzi ...

Starter
    Datum registracije
    31-10-08
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

FOREX EDUKACIJA

Pozdrav!

U nedostatku adekvatne literature na hrvatskom jeziku, želja mi je podijeliti sa vama informacije kojima raspolažem o najvećoj burzi svijeta, odnosno koje sam prikupio sa raznih edukativnih siteova. Pojedini tekstovi su čisti prijevod stranih siteova, jer zašto izmišljati toplu vodu...

Blog najveća burza svijeta... je namijenjen svima koji tek žele sakupiti znanje vezano uz trgovanje na Forexu, kao i iskusnijima koji žele podijeliti ili produbiti već stečena znanja. Razmjenom iskustava, strategija za trgovanje te analize tržišta, trebali bi skratiti vrijeme potrebno za savladavanje pravila trgovanja na Forexu.

Kako je blog tek u fazi stvaranja, iako već ima 100tinjak tekstova, slobodni ste slati svoje komentare, prijedloge, potrebe pa čak i pokude. Truditi ću se svima odgovoriti u što je moguće kraćem roku.

Isto tako Vas pozivam i da posjetite prvi specijalizirani forex forum u regiji www.forex.ponuda.hr/forum.

Želim vam svima puno uspješnih tradeova!

Starter
    Datum registracije
    31-10-08
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

Re: FOREX EDUKACIJA

Citat Pravi autor: crofx Pogledaj Poruke
    Pozdrav!

U nedostatku adekvatne literature na hrvatskom jeziku, želja mi je podijeliti sa vama informacije kojima raspolažem o najvećoj burzi svijeta, odnosno koje sam prikupio sa raznih edukativnih siteova. Pojedini tekstovi su čisti prijevod stranih siteova, jer zašto izmišljati toplu vodu...

Blog najveća burza svijeta... je namijenjen svima koji tek žele sakupiti znanje vezano uz trgovanje na Forexu, kao i iskusnijima koji žele podijeliti ili produbiti već stečena znanja. Razmjenom iskustava, strategija za trgovanje te analize tržišta, trebali bi skratiti vrijeme potrebno za savladavanje pravila trgovanja na Forexu.

Kako je blog tek u fazi stvaranja, iako već ima 100tinjak tekstova, slobodni ste slati svoje komentare, prijedloge, potrebe pa čak i pokude. Truditi ću se svima odgovoriti u što je moguće kraćem roku.

Isto tako Vas pozivam i da posjetite prvi specijalizirani forex forum u regiji www.forex.ponuda.hr/forum.

Želim vam svima puno uspješnih tradeova!
    Pozdrav!

Izuzetno mi je zadovoljstvo obavijestiti Vas da sam nakon 3-mjesečnog rada napokon uspio dovršiti sve tekstove Prve besplatne škole Forexa na hrvatskom jeziku na adresi forex... najveća burza svijeta.

Nadam se da će biti od koristi svim početnicima na Forex tržištu, kao i onima iskusnijima.

Pozivam Vas da pogledate i komentirate, i ako imate prijedloge za poboljšanja da mi pošaljete na mail.

Želim Vam svima mnoštvo pipseva i da čim prije stigne 2010!

crofx

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Bacih oko nabrzaka i mogu reći da si uložio dosta truda. Svaka čast!

Ja nikako da počnem sa vlastitom trgovinom, bit će da sam lijen jer me fond još dobro služi. Ti trguješ sam?
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

šteta da forex nije reguliran zakonom kod nas jer naši ljudi vole ulagati u rizično bez da se obrazuju prethodno

ali dnevna likvidnost od 2 mlrd € je impresivna i znalci mogu dići strašnu lovu na tome

samo gubitci su teški i bolni jer su nagli
    Bolje desnica nego prknenica!

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Gdje je velika i brza zarada, tu su i veliki rizici. No na forexu se može zaraditi i ako samo pratiš nekoliko igrača. Kao i u svemu trebaš imat mjere i kočnicu.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Starter
    Datum registracije
    31-10-08
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

pozdrav!
    Zahvaljujem na pohvalama! Ja sam jedan od onih zanesenjaka koji pokušavaju sami napraviti nešto na forexu.

Ova odgoda zakona do 01.01.2010. u biti ide na ruku svima, jer se o forexu kod nas tek pročulo, i ako se sada uhvatite učenja, velike su šanse da dočekate novu godinu spremni!

Lijep pozdrav!

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

e da, tu vijest nisam uhvatio a zanimalo me... mislim da forex isto spada pod zakon o elektroničkom novcu, zna neko kaj o tome?
    Bolje desnica nego prknenica!

Lajkaj nas na Facebooku