Ne znam koji je smisao ovih tvojih tema sa linkom i ničim drugim. Komentiraj i linkaj, pa se onda možda i nađe nešto za raspravu, a ovako je ovo samo spam!
Raspravljate o temi Francuzi kupuju velike američke elektrane u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; http://www.bankamagazine.hr/Naslovni...3/Default.aspx Voila...
Ne znam koji je smisao ovih tvojih tema sa linkom i ničim drugim. Komentiraj i linkaj, pa se onda možda i nađe nešto za raspravu, a ovako je ovo samo spam!
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
To nije spam nego fakti,ako otvoriš neku temu moraš imati izvor sa kojim potvrđuješ te fakte.Zato ja nikada ne spamam kao drugi tema bez linka je tema bez dokaza.Nikada ne sudjelujem u žutim temama bez linka odnosno izvora.Uvijek prvo nađem informaciju i njezin link odnsono izvor i tek onda otvaram temu i ne spamam kao drugi.![]()
Sve što si ti ovdje rekao je "Voila", znači ništa! Daš link i to je to, ako je to tema za raspravu svaka čast.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.