DE TI MENI RECI, A STA AKO OĆU ODUSTAT
![]()
Raspravljate o temi GDI u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; Pozdrav Ljudi Evo malo sam gledao po forumu ali ne vidjeh ovu temu ( možda mi je promaklo,ako je sry). ...
Zadnji Uredio atomi50 : 17-09-08 u 13:42
DE TI MENI RECI, A STA AKO OĆU ODUSTAT
![]()
bla bla bla
Ne mogu vjerovat da još ima naivaca koji se uključuju u ovakve sheme. Međuostalim ovome mjesto nije ovdje.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
AJ DAJTE NEKI NACIN DA ZARADIM KOD KUĆE
DVOJE DJECE, NIKAD PARA DOSTA
Evo jedan sajt gde zaista mozete da zaradite,odmahlako i jednostavno.provereno
...............
Zadnji Uredio industrial : 17-01-10 u 21:45 Razlog: provjereno brisanje linka
Bok i ja imam nešto za reći.
uključio sam se u GDI jer sam vidio da je firma ok i pitao sam ljude osobno da li je isplata u redu, potvrdili su i dali neke dokaze.
Prilika je po meni super i krenuo sam, ako tko želi probati ima 7 DANA BESPLATNOG probnog roka.
Tko God se prijavi preko mene besplatno ću mu pomoći da postavi svoj posao online jer i ja imam dobiti od toga.
Ljudi s ovime stvarno imate mogućnost rješiti se krize i osigurati si doživotnu zaradu.
Pogledajte http://www.GDI-zarada.ws
ovdje vam je sve objašnjeno.
Pozdrav u nadi o suradnji.![]()
Ništa.
Samo taj mjesec ne staviš 10$ -> 50 kn kn na karticu i kompanija te sama isključi. Bilo bi dobro kada ti ne biš plaćao članarinu, a da te kompanija i dalje drži online, onda bi svi tako radili.
GDI je 100% poštena firma a svoje klijente isplaćuje redovito.
Riječ je o novoj svijetskoj domeni ws, koja prevazilazi već pomalo zastarjele domene com, org ...
U prvih mjesec dana svog poslovanja sa .ws domenom GDI je 2000.-te godine prodao 15.000 domena.
Samo devet mjeseci kasnije ta brojka se popela na 100.000. GDI je domene prodao tvrtkama kao što su: Yahoo, Intel, Dell Computers, Absolute Vodka, Volvo, Coca-Cola, Bose, Panasonic itd. koji su prepoznali mogućnost širenja dijelova svojih poslovnica na dio tržišta koji prisvaja GDI.
Više o tome možete vidjeti na BloguGlobal Domains International-Neworldomain![]()
Zadnji Uredio Neven01 : 21-03-10 u 15:29
Ja kada sam se interesirao za to isto sam bio skeptičan, i nisam se htio upuštati u ništa ali rekoh probni rok 7 dana pa sta bude i evo tu sam vec od prosle godine. Global Domains International-neworldomain![]()