| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi GDI u Znanost forumu; Pozdrav Ljudi Evo malo sam gledao po forumu ali ne vidjeh ovu temu ( možda mi je promaklo,ako je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-03-08
Poruka: 1
![]() | GDI Pozdrav Ljudi ![]() Evo malo sam gledao po forumu ali ne vidjeh ovu temu ( možda mi je promaklo,ako je sry). A i nadam se da je podforum dobar. Za početak da kažem da nisam previše upućen koliko vas je u online biznisima . Ja sam evo već neko vrijeme i trenutno sam na stranici koja je po meni jedna od najboljih koje sam u životu vidio! Naime,Kompanija se Zove Global Domains International i ako se ne varam trenutno je 37. najbrže rastuća kompanija u SAD-u. Kako Zaraditi preko GDI? GDI vam plaća za svaku dovedenu osobu.Dovedete li 5 osoba u 1 tjednu GDI vam plaća 100$.Svaka osoba koju dovedete vrijedi 1$ mjesečno. To znači dovedete li 10-15 osoba mjesečno ćete dobivati 10-15$ svaki mjesec dok god ste član GDI-a. GDI vam također plaća 1$ i za ljude koji vaši refferali dovedu-u 5 nivoa duboko,ako uzmemo primjer da vi i vaši refferali dovedete po 5 ljudi to izgleda ovako: VI- 5 ljudi 2. 5x5=25 $ 3. 25x5=125$ 4. 125x5=625$ 5. 625x5= 3125 $ Mjesečna zarada vam je u ovom slučaju 3905 $ ukupno,svaki mjesec. GDI ima Leaderboards na kojima se jasno vidi koliko je tko doveo ljudi i koliko je pri tome zaradio. Isplata: Isplate se vrše preko PayPal-a ili čekom na kućnu adresu. Registracija Kada se registrirate plaćate 10$ i dobijate svoju vlastitu domenu kojoj sami birate ime, 10-email adresa ,site builder itd. Sve je vrlo vrlo jednostavno za izradu i ekipa na forumima je odlična ( ima dosta ljudi s ovih prostora ). Link za registraciju Ja za svoju promociju koristim SpiderWeb System koji nudi dodatne mogućnosti zarade ali je zarada manja nego kod GDI.. Link za registraciju ![]() Zadnji Uredio atomi50 : 17-09-08 u 13:42. |
| | |
![]() |
| Tagovi: novac, online, zarada |
« posao snova
|
bizovačke toplice »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:38.