| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Gloria kava u Znanost forumu; Ljudi pomagajte, pišem postdiplomski na temu "Gloria kava i percepcija potrošača". Molim vas da mi pomognete ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 5
![]() | Gloria kava Ljudi pomagajte, pišem postdiplomski na temu "Gloria kava i percepcija potrošača". Molim vas da mi pomognete jer nemam baš podataka, kažete kako je doživljavate, kakva vam je, pijete li jei sve ostalo što vam o njoj padne na pamet. Hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Gloria kava Ne pijem Gloria kavu...Franck je zakon ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 5
![]() | Re: Gloria kava jesam čuo sam, samo se bih htio miješati previše i utjecati na vaše odgovore, samo ipak je gloria po prodaji odmah iza francka - i to jako blizu, s tim da francku pad udio, a gloriji raste. zato mi ova tema i je zanimljiva ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 23-02-08
Poruka: 22
![]() | Šta da ti kažem, Glorija je najbolja. I uvijek kupujem najveće pakiranje. Ako u nekom centru nemaju Glorije, tamo više ne odem. Kupujem robu gdje mogu kupiti i Gloriju. Citat:
Može se posramiti bilo koji proizvođač kave u hrvatskoj. ![]()
__________________ Online Klađenje Zadnji Uredio daidza : 23-02-08 u 12:41. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gloria, kava, misljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:08.

nije ni jeftina, po cijeni blizu francka. eh,eh... šta ću s tobom. ambalaža je ona crvena šta ima ružu .....