| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Gorivo poskupljuje "opet" u Znanost forumu; Jebu nas ko mlade majmune gdje god stignu, do ljeta će bit i 10kn/litri, a mi narod koji samo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Gorivo poskupljuje "opet" Jebu nas ko mlade majmune gdje god stignu, do ljeta će bit i 10kn/litri, a mi narod koji samo sliježe ramenima i nismo u stanju ništa poduzet.
__________________ Zašto žene u prosjeku žive 8 godina duže nego muškarci? Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gorivo poskupljuje "opet" je samo sto bi mogli dici malo standard zivota, i place ako je vec u svitu trend rasta cijene goriva... koliko raste cijena plinu?
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Gorivo poskupljuje "opet" pa samo smo si viu izabrali..kaj sad plachete...ja sam glasal za zelene..vozili bi se svi lijepo na biodizel i ko bog
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: Gorivo poskupljuje "opet" šta do ljeta, začas zapravo imaš pravo, već je polovica svibnja
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) |
| wayward | Re: Gorivo poskupljuje "opet" a dobro, manje hrvatskih turista na more, jer nemaju ne za ljetovanje, nego za gorivo, više stranih turista, njima opet isto, tak da ko nas jebe, digli su alkohol i sad su carevi, na pijte stoko i budite sretni što ste nas izabrali, gorivo, 10 kuna?? ma ne IDEMO DALJE
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #16 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gorivo poskupljuje "opet" ma katastrofa, a koliko je još bitna cijena plavog dizela, koji je važan resurs za poljoprivrednike.. to će itekako utjecati na cijenu hrane.. i opet panika, koja samo pojačava depresiju i apatiju u društva. ![]()
__________________ |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,168
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gorivo poskupljuje "opet" Katastrofa, a rezervar mi je taman pri kraju i ne stignem ga u ovih 10 minuta napunit. 5 mi treba do benzinske, a kladim se da je gužva i ne bih ni stigla do ponoći. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gorivo, poskupljenja, skuplje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:32.

i opet panika, koja samo pojačava depresiju i apatiju u društva.