je samo sto bi mogli dici malo standard zivota, i place ako je vec u svitu trend rasta cijene goriva... koliko raste cijena plinu?
Raspravljate o temi Gorivo poskupljuje "opet" u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; Jebu nas ko mlade majmune gdje god stignu, do ljeta će bit i 10kn/litri, a mi narod koji samo sliježe ...
je samo sto bi mogli dici malo standard zivota, i place ako je vec u svitu trend rasta cijene goriva... koliko raste cijena plinu?
pa samo smo si viu izabrali..kaj sad plachete...ja sam glasal za zelene..vozili bi se svi lijepo na biodizel i ko bog
All in all you're just another brick in the wall......
šta do ljeta, začas
zapravo imaš pravo, već je polovica svibnja
a dobro, manje hrvatskih turista na more, jer nemaju ne za ljetovanje, nego za gorivo, više stranih turista, njima opet isto, tak da ko nas jebe, digli su alkohol i sad su carevi, na pijte stoko i budite sretni što ste nas izabrali, gorivo, 10 kuna?? ma ne IDEMO DALJE
ma katastrofa, a koliko je još bitna cijena plavog dizela, koji je važan resurs za poljoprivrednike.. to će itekako utjecati na cijenu hrane..i opet panika, koja samo pojačava depresiju i apatiju u društva.
![]()
![]()
ma seljaci voze na lozhu
jbg ja vozin benzinca![]()
tankaj gazelin barem pol pol.. tu se vozi na kaj se stigne..
Katastrofa, a rezervar mi je taman pri kraju i ne stignem ga u ovih 10 minuta napunit. 5 mi treba do benzinske, a kladim se da je gužva i ne bih ni stigla do ponoći.![]()
Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima.