| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Gorivo poskupljuje "opet" u Znanost forumu; ma kakva psihološka granica, moj novčanik ne poznaje psihološku granicu. sanaderu, smanji trošarine... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gorivo poskupljuje "opet" ma kakva psihološka granica, moj novčanik ne poznaje psihološku granicu. sanaderu, smanji trošarine ![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #22 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gorivo poskupljuje "opet" ma ok je samo cu ga vozit ka kad san s autoputa mora doc do najblize benzinske, potrosnja 3.5l/100km i sto je najbjolje osta bez goriva 2km od benzinske, ona san platija kanticu i gorivo ![]() e to mi je bija pravi potez ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| charolastra | Re: Gorivo poskupljuje "opet" nabavi manji rezervoar ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Gorivo poskupljuje "opet" gade mi se, i oni i njihova poskupljenja ![]() A ništa, morat ćemo svi kao Mujo i Haso, kad su došli na benzinsku i tražili da im tip koji tamo radi natanka vodu do vrha. Mujo onda ubaci nekakvu tableticu u rezervoar pun vode, upali auto i odvezu se. To ponove par dana za redom, nakon čega ih vlasnik benzinske zamoli da mu prodaju te tabletice za milijun eura, što su i napravili. "Bolan Mujo, što im proda te tabletice, pa na šta ćemo se mi sad vozit?" "Pa na plin, budalo, isto ko i dosad!" ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gorivo poskupljuje "opet" je, al raste cjena i plinu, nema druge nego iskombinirat neko hibridno vozilo s baterijom kuju ce puniti sunceve celije i ka bog ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Gorivo poskupljuje "opet" ma postoje alternative, vodik i metanol, ali ovo je vrijeme proboja biodizela, pa ništa od toga zasad..iako su BMW i Toyota usavršili motore na pogon vodikom do faze spremnosti za serijsku proizvodnju, iako im se tehnologije bitno razlikuju. -> evo frajer se vozi na vodik ![]() http://www.carlist.com/autonews/2004/toyota_fchv.html
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 13-05-08 u 00:53. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gorivo, poskupljenja, skuplje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:39.