ma ok je samo cu ga vozit ka kad san s autoputa mora doc do najblize benzinske, potrosnja 3.5l/100km i sto je najbjolje osta bez goriva 2km od benzinske, ona san platija kanticu i gorivo
e to mi je bija pravi potez![]()
Raspravljate o temi Gorivo poskupljuje "opet" u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; ma kakva psihološka granica, moj novčanik ne poznaje psihološku granicu. sanaderu, smanji trošarine...
-
ma ok je samo cu ga vozit ka kad san s autoputa mora doc do najblize benzinske, potrosnja 3.5l/100km i sto je najbjolje osta bez goriva 2km od benzinske, ona san platija kanticu i gorivo
e to mi je bija pravi potez![]()
katatsrofa
slijedeće god. će bit već 12kn po litri
sad sam prilično siguran da se ne isplati kupit auto više.
kad sam kupio auto prije 3 godine rezervoar goriva mi je bio 250 kuna... sad je 400
A ništa, morat ćemo svi kao Mujo i Haso, kad su došli na benzinsku i tražili da im tip koji tamo radi natanka vodu do vrha. Mujo onda ubaci nekakvu tableticu u rezervoar pun vode, upali auto i odvezu se. To ponove par dana za redom, nakon čega ih vlasnik benzinske zamoli da mu prodaju te tabletice za milijun eura, što su i napravili.
"Bolan Mujo, što im proda te tabletice, pa na šta ćemo se mi sad vozit?"
"Pa na plin, budalo, isto ko i dosad!"![]()
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
je, al raste cjena i plinu, nema druge nego iskombinirat neko hibridno vozilo s baterijom kuju ce puniti sunceve celije i ka bog![]()
ma postoje alternative, vodik i metanol, ali ovo je vrijeme proboja biodizela, pa ništa od toga zasad..iako su BMW i Toyota usavršili motore na pogon vodikom do faze spremnosti za serijsku proizvodnju, iako im se tehnologije bitno razlikuju.
-> evo frajer se vozi na vodik
http://www.carlist.com/autonews/2004/toyota_fchv.html
Zadnji Uredio prospero : 13-05-08 u 00:53
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.