| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Gorivo poskupljuje "opet" u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: prospero ma postoje alternative, vodik i metanol, ali ovo je vrijeme proboja biodizela, pa ništa od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gorivo poskupljuje "opet" da skroz san zaboravija na to... a pisa seminar o tome, istina sve je sredjeno sto se tice toga, al bi cila naftna industrija onda propala = propast SAD-a, jer ih je skoro Saddam zafrka kad je tija uvest euro kao valutu kojom bi se placala nafta, sto vi dovlo do inflacije u americi, mozda najveci razlog zasto su radili sve ono zadnjih godina.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Gorivo poskupljuje "opet" pa u tome i je bit.. oni sad zarađuju sve više, što su zalihe nafte manje, jer zbog pomanjkanja ponude a povećanja potražnje (koja se ne smanjuje) oni imaju opravdanje za dizanje cijena, a opravdavaju to kojekavim razlozima koji, po meni, ne drže baš vodu. Preporučam ti da si pogledaš onaj filmić s prethodne stranice kaže da auti na vodik neće ući u masovnu uporabu još 20 godina..zato jer nekome to odgovara tako, a nas nitko ne pita.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gorivo poskupljuje "opet" je evo upravo san pri kraju, znam sve manje vise jer san ima seminar o tome iz sociologije i kemije tako da san se napisa o sve i mora pojasniti s sociološki prihvatljive strane...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gorivo poskupljuje "opet" ja ne mogu vjerovat!! sramota!! da citiram edu: jebo vladu - jebo!!! politiku- jebo!! u saboru - jebo sve njih redom
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Gorivo poskupljuje "opet" iscrpljuju se polako zalihe prirodnih izvora energije,nefte,plina,vode....i zato će cijene istih samo rasti! mi smo stvorili društvo ovisno o tim izvorima energije i sad nam se to vraća u glavu....kažem vam,voda će se prodavati za zlato ako to uopće naš planet doživi ![]()
__________________ I drool |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gorivo poskupljuje "opet" a niš....budemo dizali kredite da si natankamo tutač
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gorivo poskupljuje "opet" Citat:
a veći je problem što će poskupjeti namirnice, kojih se ne možemo odreći, za razliku od vožnje autom. i to će onda biti malo veći mjesečni izdatak nego ova možebitna ušteda u utrci s poskupljenjem u ponoć.
__________________ | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Gorivo poskupljuje "opet" Potpisujem ševa ![]() Nije toliki problem poskupljenja goriva što će se nama biti skuplje vozit, to uvijek možemo smanjit. Najveći problem je što poskupljenje goriva vodi do lančanog poskupljenja svega drugog. I ovako je sve preskupo, a sad ce sigurno opet poskupit i pekarski i mliječni proizvodi, tj. sve namirnice koje su neophodne za život... Samo je pitanje vremena ako se ovako nastavi kada će gorivo preći 10kn, a ni kruh više nije daleko od te granice ![]()
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
![]() |
| Tagovi: gorivo, poskupljenja, skuplje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:52.

kaže da auti na vodik neće ući u masovnu uporabu još 20 godina..zato jer nekome to odgovara tako, a nas nitko ne pita.