| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Gorivo poskupljuje "opet" u Znanost forumu; Snimka zadnjih 12 sati cijena sirove lake nafte na burzi. Za one koji nikad nisu pratili burzu: plavo je rast ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Gorivo poskupljuje "opet" Snimka zadnjih 12 sati cijena sirove lake nafte na burzi. Za one koji nikad nisu pratili burzu: plavo je rast cijene, a crveno je pad, promjene se događaju svakih 5 minuta. Sam podatak da je nafta za nekoliko sati dosegla 130 dolara, pa u sljedećih nekoliko sati pala na 110 zapravo jedino može značiti da se netko igrao. Uopće ne mora značiti da je netko to stvarno i platio. ![]()
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 23-09-08 u 22:32. |
| | |
| | #82 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Gorivo poskupljuje "opet" daj mi recite nešto... kao prvo nigdje na internetu nisam mogao pronači mediteransko tržište i dali ste svjesni da ina ima 30 posto extraprofita ako je nafta ispod 100 dolara i zašto svi šute o tome ?![]()
__________________ Nemoj se srditi što ružin grm nosi trnje, nego se raduj što trnov grm nosi ruže. |
| | |
| | #83 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Gorivo poskupljuje "opet" Citat:
Zašto se šuti, zar misliš da bi bilo nešto, ako bi se o tome pričalo. Sve je to zakon slobodnog tržišta. (čitaj nema pravila)
__________________ Ludim se smatra onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. | |
| | |
| | #89 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Gorivo poskupljuje "opet" Mogo bi u Venecuelu preselit, samo 14 lipa za litru. ![]() poslovni.hr - U Venezueli i Iranu litra benzina manje od pola kune
__________________ Ludim se smatra onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gorivo, poskupljenja, skuplje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:27.

i dali ste svjesni da ina ima 30 posto extraprofita ako je nafta ispod 100 dolara i zašto svi šute o tome ?