ništa, ja ću sad dić svojih 300 kuna na računu... da ne propadne
iskreno, ja se nadam da će se nešto poduzet jer ako dođe do globalne krize, svi smo jebali ježa
Raspravljate o temi Hrvatski financijski i bankovni sustav vrlo stabilan?!? u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; http://dnevnik.hr/vijesti/gospodarst...-stabilan.html inace ne bi trosio previse vremena na ovakve stvari, ali zelim nadodati i u potpunosti izmijeniti ovo sto je ...
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
ništa, ja ću sad dić svojih 300 kuna na računu... da ne propadne
iskreno, ja se nadam da će se nešto poduzet jer ako dođe do globalne krize, svi smo jebali ježa
Bolje desnica nego prknenica!
ja sam ga već jebao...i to dosta veliki i bodljikavi primjerak![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Ko za vraga sada ne mogu pronaći taj tekst. Iskreno ne bi me čudilo da na faksu dobivate malo starije informacije jer još uvijek neki ljudi u ekonomiji drže glavu u pijesku. Pretpostavljam da učite curreny i banking teoriju, a valjda i postotno pokriće.