| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Fondovi Raspravljate o temi Investicijski Fondovi u Ekonomija forumu; Da li tko koristi net.banking i kakva su iskustva - mislim baš na transakcije prema investicijskim fondovima? Nisam zadovoljan brzinom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Investicijski Fondovi Da li tko koristi net.banking i kakva su iskustva - mislim baš na transakcije prema investicijskim fondovima? Nisam zadovoljan brzinom prosljeđivanja i obrade zahtjeva. Nekad im treba i četiri dana da sve uredno proknjiže i naravno uvijek se nekako dogodi da uplata ide po nešto višoj vrijednosti udjela nego što je bio u trenutku uplate... ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Investicijski Fondovi ljudi fondovi nekak dobro kotiraju i fino stabilno nekak idu pomalo up to je dobra vibra sve mi oko srca grije ove dane pomoz bog da tako ostane al ceba nekak malo šteka imaju veliku naknadu za upravljanje čak 3.5% di mi je bila pamet al al dabogda jezik ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 09-02-07
Poruka: 10
![]() | Citat:
ili kupiš neke sigurne dionice koje konstantno polagano rastu. a ako hoćeš riskirat imas tržišta poput crne gore, makedonije, kine pa ulažeš u dionice i i možeš imat astronomski rast ali i izgubit sve ![]() Koristi edit!!! Zadnji Uredio daidza : 06-04-07 u 16:40. | |
| | |
| | #24 (permalink) |
![]() | Re: Investicijski Fondovi ljudi pa mi smo 8 u svijetu po rastu vrijednosti svega na burzi sada ujedinjenoj kak je to moguće jesmo li jako precjenjeni ili nas treba mokrom krpom po glavi maznut ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-04-07
Poruka: 9
![]() | Re: Investicijski Fondovi čujem da puno ljudi prebacuje lovu u fimu maximum njihovi fondovi jako dobro rade. pogledaj na hrportfolio.com - Hrvatski otvoreni investicijski fondovi, Investiranje u investicijski fond, dionički, mješoviti, obveznički, novčani, porast, prinos,ICF Balanced, Aureus Equity, ST Balanced, Erste fondovi, Hypo fondovi, PBZ fondovi |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() | Re: Investicijski Fondovi To je ok i super ali koje su im ulazne i izlazne naknade i naknade za vođenje to su sigurno dionički fondovi za nje moraš malo više reskirat i bacat se ko voli nek izvoli sigurno moraš baratat s viškom love više od 100.000 il manje i imat u dionicama odnosno trgovat novcem da ti nebi bilo bitno ak negdje izgubiš sitno za stalno ubacivanje u i iz fondova ja imam u dva fonda ali ne dionička i puna šaka brade nekak im ide u zadnje vrijeme ![]() |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() | Re: Investicijski Fondovi Danas su pale vrijednosti europskih dionica i to za 0.5 u londonu a frankfurtu isto zbog sastanka europske komisije za monetarnu politiku unatoč porastu cijena kovina (bakar i sl.) pa evo vam razloga da sutra padnu vrijednosti naših fondova koji trguju s tim tržištem vrijednosnica . |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() | Re: Investicijski Fondovi Koliki pad procjenjuješ da bi bio. Već mi klecaju noge nadam se da će se vratit na ovu razinu poslije jedino, ak ih dionice ne srozaju onda se moremo slikat il već sad skakat s konja u trku dok karavana prolazi. |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 11-04-07
Poruka: 9
![]() | Re: Investicijski Fondovi Citat:
udjela u fondovima i općenito pad dionica ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: fondovi, investicije, investicijski fondovi |
« -
|
Kako uložiti u neki strani fond? »