Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Ekonomija > Fondovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Fondovi Raspravljate o temi Investicijski Fondovi u Ekonomija forumu; heheh, pa nisi papak ako povlačiš lovu kad zasmrdi.... to je mešetarenje... ostaneš ti bez 2% izlazne naknade... al ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-11-07, 15:24   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi
Re: Investicijski Fondovi

heheh, pa nisi papak ako povlačiš lovu kad zasmrdi.... to je mešetarenje... ostaneš ti bez 2% izlazne naknade... al bolje i to nego da ti padne 2% kao što je meni sad

frend je u 2 godine od 25000 došao do 80000, upravo raspodjelom rizika i premještanjem iz fonda u fond
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 11:23   #52 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase

Sutra bi bilo dobro kidnut iz fonda jer je crobex bio u + u petak ,al izlazna cijena će bit valjda od ponedjeljka,daleko su izbori moglo bi to još sve do izbora past 15 eura po udjelu ak ovak nastavi.
Druga stvar je moj unutarnji filling ,komu da vjerujem

ZAUSTAVITE ZEMLJU-SILAZIM
gollum007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 11:28   #53 (permalink)
dr.sc. Foruma

tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

sad ostavite do kraja godine u fondovima da se vrati na prijašnje stanje a onda valja povuć... mnogi kažu da će 2008 bit loša godina ne znam zašto ali i ja imam takav filing
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 13:54   #54 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,674
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Jupiiii, počeo moj fond lagano rasti
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 14:03   #55 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Moj fond u zadnjih mjesec dana konstantno pada i do sad je vrijednost jednog udjela pala za skoro 5%

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 16:05   #56 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 769
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Iochannes

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Vidi se svjetlo na kraju tunela.....

Ali što ako je to vlak ....

O rastu možemo govoriti tek kad nadmaši peak value. Do tada... samo čekati...

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 16:32   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
Moj fond u zadnjih mjesec dana konstantno pada i do sad je vrijednost jednog udjela pala za skoro 5%
točno to... 5% je i meni palo... nadam se da će se vratiti barem na staro do kraja godine
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 10:49   #58 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
up and dawn ne vidi se svijetlo na kraju tunela još pa ja sve bacila u novčani fond ,ili danas je opet jaako crveno a i sutra će biti

ZAUSTAVITE ZEMLJU-SILAZIM
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 14:33   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,674
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ma pas mater i fondovima
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 15:10   #60 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

jučer me nazvalo na mob i kaže hoću li doći na nekakvo savjetovanje o investicijskim fondovima koje organizirapoduzeće 'profit usluge' negdje na jarunu.

pitam ja otkud im moj broj i žena kaže da nasumice biraju iz imenika.. pa idem vidjeti šta kažu.

ima tko slično iskustvo s takvim savjetovanjima/seminarima?
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fondovi, investicije, investicijski fondovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108