| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Iskon i T-HT u Znanost forumu; Za sad je dostupan samo u Zagrebu, Samoboru i Velikoj Gorici, a Rijeka, Split i Osijek uskoro!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Iskon i T-HT Citat:
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Iskon i T-HT U mojoj školi upravo instaliraju satelitski internet. Upload radiš preko 1G veze, a download dobijaš preko satelita. Kapacitet veze premašuje skoro sve što možemo na nju naštekati. Naš LAN je smješan u usporedbi s 200G vezom. S obzirom da se radi o donaciji i besplatnom fletu u početku pojma nemam koliko bi to koštalo da se instalira doma. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Iskon i T-HT Citat:
![]() P.S toliko o rezanju troskova na taj nacin !!
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Iskon i T-HT Citat:
Nije poanta u tome nego u mentalitetu. ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Iskon i T-HT Mislim da smo mi Hrtavati još uvijek previše ležerni. Nismo ni svjesni koliko love pobacamo bez veze. Ja mjesečno napravim prometa kod kuće 5-10 Gbyta, a na poslu imam besplatni flet, koji jako rijetko koristim za veće down loade, jer mi je lijeno nosati na flash disku. |
| | |
![]() |
| Tagovi: iskon, tht |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:31.

, vani ljudima nije teško proć pola grada za kupit 3 jogurta po pola Eura jeftinija, troškove treba rezati.