Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Ekonomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ekonomija Raspravljate o temi kaj sa parama u Znanost forumu; recimo da imam nekih 200.000 kuna šta bi bilo pametno napraviti sa tim parama, u šta uložiti, kako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-06-06, 14:49   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
kaj sa parama

recimo da imam nekih 200.000 kuna

šta bi bilo pametno napraviti sa tim parama, u šta uložiti, kako zaraditi još. znam da to nisu neke velike pare, ali je dovoljno za neki početak da se krene nešto

evo recimo gledao sam vani u njemačkoj audia8 4.2 quatro motor

i auto je malo slupan, košta negdje oko 20.000 eura, 2004 godina, nema puno pređenih kilometara, šteta je negdje oko 10.000 eura, i sada mislim da bi me uvoz košta još nekih 8 tisuća eura, znači sveukupno oko 38.000 eura, a ja ga prodam za nekih 50.000 eura, zarada oko 10-12.000 eura i tako sa par autiju napravim

a ima ih fakat pun kurac slupanih
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 14:57   #2 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: kaj sa parama

evo i ovoga od 20.000 eura

ali takvih primjera ima dosta
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 15:08   #3 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,100
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

A čuj.. ideja kao takva nije loša.. a sad, ako imaš kupca, ako si dobro izračunao troškove... zašto ne?

Doduše, svaka prodaja rabljenog auta nosi sa sobom određeni rizik jer nikad ne znaš što ti može spustit cijenu...

ja osobno ne bih se tim bavio - ali iz jednog vrlo jednostavnog razloga - nema smisla za biznis, a pogotovo za trgovinu i prodaju bilo čega bilo kome

Jedini posao koji bih ja preporučio nekome su nekretnine - recimo kupiš nekretninu (stan/posl. prostor) pa daš u najam i tako ti se nekretnina sama isplaćuje

Samo 200.000 kn je malo za takvo nešto
Odgovori sa citatom
Star 01-06-06, 15:11   #4 (permalink)
Administrator

Citat:
Pravi autor: damfisk
A čuj.. ideja kao takva nije loša.. a sad, ako imaš kupca, ako si dobro izračunao troškove... zašto ne?

Doduše, svaka prodaja rabljenog auta nosi sa sobom određeni rizik jer nikad ne znaš što ti može spustit cijenu...

ja osobno ne bih se tim bavio - ali iz jednog vrlo jednostavnog razloga - nema smisla za biznis, a pogotovo za trgovinu i prodaju bilo čega bilo kome

Jedini posao koji bih ja preporučio nekome su nekretnine - recimo kupiš nekretninu (stan/posl. prostor) pa daš u najam i tako ti se nekretnina sama isplaćuje

Samo 200.000 kn je malo za takvo nešto

e to je dobar biznis priznajem, ali 200.000 kuna je kurac, od toga nema ništa

a za ovo nemam kupca, ali auto kao takav može se bez problema prodati, jest da ga ostavim koji mjesec malo sebi

hehhe
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 20:16   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-04-07
Godina: 19
Poruka: 23
Yugosaki se izdvaja iz mase
Talking Re: kaj sa parama

Ta ideja sa autima nije losa, znam frenda koji od toga zivi ko bubreg u loju...
On je znao kupovati i ona americka sranja poput mustanga i dodgea tamo za jako male pare, a zatim na neznam tocno kojem otocju ga registrira, a registracija tamo traje 40 godina pa ga lako uveze u Hrvatsku i proda za gotovo duplu cijenu... A i jebeno je sto imas tablicu sa 2 palme sa strane
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 20:44   #6 (permalink)
Administrator

pa onda ga mora 2 puta uvoziti, šta nije jednostavnije odmah ga uvesti u hrvatsku, plaćat će duplo onda, osim ako ta država na nekom otočju nema poreza niti ništa drugo
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 20:58   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

recimo da imam 200.000 kuna...

to je puno skupog tariguza....

kako se osjecas nakon koristenja wca?ka da si zabija 10.000 kn up the ass.
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:05   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Poruka: 423
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Ma ne znam ja bi otišo negdi na Ibizu ili Bahame i spičko na skupe kurve i cugu, moga bi ove godine to napravit ako mi tata napiše ček, sve ove godine je odbijao to napraviti...ne znam zašto
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:07   #9 (permalink)
Administrator

ne kužim šumsko?
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:09   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
ne kužim šumsko?
ma...moje viđenje svijeta
doli papir, živile šume
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kaj, parama

« novci za ulozit | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Ogame Bacva Igre 98 09-04-08 10:57
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09
quick reply dali radi i testiranje ajaxa Kristijan Test 42 12-06-06 12:54
mult-lock Kristijan Test 13 04-03-06 20:15
Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta Baltazar Igre 0 13-07-05 23:42

Trenutno vrijeme na forumu: 11:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103