| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi kaj sa parama u Znanost forumu; recimo da imam nekih 200.000 kuna šta bi bilo pametno napraviti sa tim parama, u šta uložiti, kako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | kaj sa parama recimo da imam nekih 200.000 kuna šta bi bilo pametno napraviti sa tim parama, u šta uložiti, kako zaraditi još. znam da to nisu neke velike pare, ali je dovoljno za neki početak da se krene nešto evo recimo gledao sam vani u njemačkoj audia8 4.2 quatro motor ![]() ![]() ![]() ![]() i auto je malo slupan, košta negdje oko 20.000 eura, 2004 godina, nema puno pređenih kilometara, šteta je negdje oko 10.000 eura, i sada mislim da bi me uvoz košta još nekih 8 tisuća eura, znači sveukupno oko 38.000 eura, a ja ga prodam za nekih 50.000 eura, zarada oko 10-12.000 eura i tako sa par autiju napravim a ima ih fakat pun kurac slupanih |
| | |
| | #3 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kaj sa parama A čuj.. ideja kao takva nije loša.. a sad, ako imaš kupca, ako si dobro izračunao troškove... zašto ne? Doduše, svaka prodaja rabljenog auta nosi sa sobom određeni rizik jer nikad ne znaš što ti može spustit cijenu... ja osobno ne bih se tim bavio - ali iz jednog vrlo jednostavnog razloga - nema smisla za biznis, a pogotovo za trgovinu i prodaju bilo čega bilo kome Jedini posao koji bih ja preporučio nekome su nekretnine - recimo kupiš nekretninu (stan/posl. prostor) pa daš u najam i tako ti se nekretnina sama isplaćuje Samo 200.000 kn je malo za takvo nešto
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Administrator | Re: kaj sa parama Citat:
e to je dobar biznis priznajem, ali 200.000 kuna je kurac, od toga nema ništa a za ovo nemam kupca, ali auto kao takav može se bez problema prodati, jest da ga ostavim koji mjesec malo sebi hehhe | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-04-07 Godina: 19
Poruka: 23
![]() | Ta ideja sa autima nije losa, znam frenda koji od toga zivi ko bubreg u loju... On je znao kupovati i ona americka sranja poput mustanga i dodgea tamo za jako male pare, a zatim na neznam tocno kojem otocju ga registrira, a registracija tamo traje 40 godina pa ga lako uveze u Hrvatsku i proda za gotovo duplu cijenu... A i jebeno je sto imas tablicu sa 2 palme sa strane
__________________ Why drink and drive when You can smoke and fly?! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kaj sa parama Ma ne znam ja bi otišo negdi na Ibizu ili Bahame i spičko na skupe kurve i cugu, moga bi ove godine to napravit ako mi tata napiše ček, sve ove godine je odbijao to napraviti...ne znam zašto ![]()
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
![]() |
| Tagovi: kaj, parama |
« novci za ulozit
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 12:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 20:15 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:31.