| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Kako Kradu! u Znanost forumu; stvarno neznam gdje da napisem ovaj post, toliko sam uzrujan da je to nevjerojatno... uglavnom, od 01.01.2007.-09.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 24
Poruka: 628
![]() ![]() ![]() | Kako Kradu! stvarno neznam gdje da napisem ovaj post, toliko sam uzrujan da je to nevjerojatno... uglavnom, od 01.01.2007.-09.01.2007. moja telefonska linija je bila u kvaru, stovise, kabel je bio fizicki ostecen i nije bilo moguce nikoga zvati, niti primati pozive. no, po duhui svetome na ispisu smo dobili da smo 04.01.2007. zvali neki broj (nikad vidjeli ni culi za tog covjeka) i s njime razgovarali 1:12 min za 0,07kn. konacno sam dobio potvrdu da se na telefonskim linijama krade... pitanje je samo koliko su nas puta pokrali a da nisamo znali, jer nitko ne provjerava 200 poziva koje ostvari mjesecno... u ovom slucaju se radi o Optimi, ali uvjeren sam da HT nije imun na ovakve slucajeve... da li se isplati podizati pravu tuzbu i izvodit ih na sud? naravno da se ovdje ne radi o 7lp (plus PDV )vec o principu.molim vas masovni broj odgovora, zelim da se ova prica cuje daleko, vec sam nazvao i vecernji list...
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #4 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako Kradu! Telefonske tvrtke kradu? Ma daaaaaaaaaaaaaaaj... Sad prvi put čujem! Malo ironije, sorry.. nisam mogao odolit Isplati li se tužit? Za 7 lipa? A kakva bi bila tužba? Za naknadu štete? Za prevaru? Moj odgovor - NE ISPLATI SE TUŽIT. Eto. Kratko i jasno.
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #7 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako Kradu! Pitao me jel' se isplati... ja mu kažem da se pokretanje spora čija je vrijednost 7 lipa NE ISPLATI. A niti jedan zakon u niti jednoj državi na svijetu (a bogami i šire) ne predviđa "tužbu iz principa".
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: KAKO KRADU!!!!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako Kradu! Citat:
Pa možeš i kod nas tužit "grupno", ko ti brani... više tužitelja u jednoj tužbi tuži jednog tuženika (u ovom slučaju "Optima Telekom") Ali kakav je petit tužbe? Povod tužbe? Ne možeš tužit "iz principa"... mora postojat neki "povod"... Koji? Naknada štete? Koje štete? 7 lipa? Možeš tužit za naknadu štete od 7 lipa plus kamate... Nitko ti ne brani...
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ispis racuna, kradja, telefon |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:30.

)vec o principu.