| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Kako Kradu! u Znanost forumu; duševne boli? salim se, ovdje se uopce ne radi o novcima, vec o tome da ja vec 5 godina ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 790
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako Kradu! duševne boli? ![]() salim se, ovdje se uopce ne radi o novcima, vec o tome da ja vec 5 godina govorim da dobivamo preveliki telefonski racun, malo se unormalio od kada ima ispis, ali kad vidim ostale kak zovu i imaju 120 - 150 kn, a mi niti jedan mjesec ispod 300kn. da ga jeb.. kako???? nije moguce da svaki jebeni mjesec stalno visimo na telefonu. stari koristi na poslu i mobitel, ja mobitel i par poziva prek telefona, sestra rijetko kad zove prek telefona, a stara da ga jebes ne napravi 300kn. i to kada je 300kn, to je onda jos i dobar mjesec... totalno mi je to sve cudno...
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Banned | Re: Kako Kradu! Citat:
kolko znam bilo je tih grupnih tužbi kod nas, ali nisu ništa postigle, drugačiji je sistem ... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ispis racuna, kradja, telefon |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:55.