| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Koja banka u Znanost forumu; u kojoj banci imate otvoren račun ja sam u privrednoj koja vam je najbolja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Koja banka Imam tekući u Raiffeisenu i još jedan račun u Erste & Steiermärkische Bank. Koji su bolji? Ma ista banda ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: Koja banka Tekući u ZABA-i, tamo mi stiže plača A imam još jedan u Raiffeisen banci, tam će uskoro sjest malo veća lova ![]() Nemam s niti jednom bankom loša iskustva tak da nebi mogao reć koja je bolja ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koja banka U splitskoj banci i to samo radi veceg broja bankomata nego od ostalih banaka...naravno u Splitu.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Koja banka Zagrebačka banka naravno !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Koja banka Nekad davno ta ista bila i Bjelovarska ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,359
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja banka Ja imam u Hypo jer naša firma surađuje s njima pa eto zbog toga. Ali sve su svemu nisu loši. Ja sam zadovoljan.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: banka, banke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:30.