Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Ekonomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ekonomija Raspravljate o temi Korporativni kriminal i država u Znanost forumu; S prethodnom porukom se u potpunosti slažem. Najveća opasnost i je to što ostajemo bez strateških vrijednosti, što ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-01-08, 06:02   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,308
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Korporativni kriminal i država

S prethodnom porukom se u potpunosti slažem.
Najveća opasnost i je to što ostajemo bez strateških vrijednosti, što nam prijeti ekonomska ovisnost, a strategije ni u čemu nikakve.

No ipak, promatrajući scenarij iz prve poruke u ovoj temi imam dojam da su se nacionalne države održale u puno jačem obliku nego su to globalisti planirali, odnosno da im čak i unutar organizacija kao što su EU, koje sami forsiraju, ne ide baš sve po planu. I same članice EU su se odrekle čvršćeg političkog konstitucionalnog oblika i time pokazale što im zapravo jest transnacionalna državnost (minimalni politički okvir kome su se nacionalne države prilagodile, a nisu se raspale kako to zagovornici globalnog gospodarstva priželjkuju).

A što reći za nas, za Hrvatsku?
Puno smo toga već olako izgubili i prokockali, na najboljem smo putu da postanemo podstanari u vlastitom stanu.

Vidi li tko svjetlo na kraju tunela?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 07:06   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,276
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
A što reći za nas, za Hrvatsku?
Ja se baš baš ne kužim nešto u to ko vi, ali mislim da će nam ulazak u EU više odmoći nego pomoći, jer će nas samo iskorištavati, a ove glavonje na vlasti boli ona stvar što će bit kad uđemo jer su se oni nabrali para da im i praunučad može 'ladit jaja i ništa ne radit i živit ko carevi

Citat:
Puno smo toga već olako izgubili i prokockali, na najboljem smo putu da postanemo podstanari u vlastitom stanu.
Nžalost istina

Citat:
Ja ne
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 09:05   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 769
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Iochannes

Citat:
Ja da. Ali mi se nekako čini da je to vlak...

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 10:45   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,308
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: Iochannes Pogledaj Poruke
Ja da. Ali mi se nekako čini da je to vlak...
Samo sam čekao da netko to napiše.

Ako se skupimo između tračnica možda izvučemo živu glavu.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: drzava, korporacije, kriminal

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111