| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Kredit u švicarskim francima u Znanost forumu; Malo ekspertnije molim da mi razjasne neke nejasnoce. Gdje je kvaka 22 glede kredita u švicarskim francima? Naime. Ako dignem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kredit u švicarskim francima Malo ekspertnije molim da mi razjasne neke nejasnoce. Gdje je kvaka 22 glede kredita u švicarskim francima? Naime. Ako dignem kredu, kamata na švicarce mi je dosta niža od kamate na euro. I po jednom mjesecu se jako lijepo osjeti ta razlika. Di je kvaka? Nest tu mora biti začkoljica da je to tako..
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kredit u švicarskim francima švicarac je nestabilniji. tečaj više varira nego kod eura. ![]() ja san prije dvi godine diga kredu za auto na švicarce. moran reć da fluktuacija tečaja i nije nešto dapače već je kuna ojačala. prije dvi godine rata je bila oko 890 kuna da bi do prije dva miseca pala na 800. al onda su lopuže od banke digle kamatu ![]() i sad mi je rata opet oko 890 kuna ![]() al nek neki ekonomisti to bolje objasne ![]()
__________________ Pop, goes the weasel! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kredit u švicarskim francima I to je to u biti? Nema neke skrivene začkoljice? Ak je tak onda OK. Ak vidim da sranje nastupa prebacim se na eure
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kredit u švicarskim francima ako je moguće. btw. uskoro me čeka kredit za stan ![]() mislin da bi ga najprije uzea u kunama al o tome se moran još raspitat ![]()
__________________ Pop, goes the weasel! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kredit u švicarskim francima oggy većinu sam ti objasnio neki dan švicarac NIJE nestabilniji od eura...on je jedna od najstabilnijih valuta u europi... kad bi se gledao samo švicarac ne bi bilo problema jer Švicarska narodna banka nije dizala kamate na švicarce kvaka je u tome kad ti dižeš kredit u njima banka ga preračunava tj. veže za euro pa otud ta možebitna oscilacija |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:30.