Sudeći po tome kako smo dosada reagirali na
raznorazne privatizacije,nepravde,namete
itd..,neće biti revolucije(osim na facebooku) jer smo takva nacija !
A ja si idem nabaviti jednu ovakvu majicu !
Raspravljate o temi "Krizni namet" - Harač u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; "SVI će na svojim leđima, čini se, podnijeti teret krize!", zaključak je nakon pregovora s umirovljenicima jer kako kažu, Vlada ...
raznorazne privatizacije,nepravde,namete
itd..,neće biti revolucije(osim na facebooku) jer smo takva nacija !
A ja si idem nabaviti jednu ovakvu majicu !
Komandant Data,bijelo lice,
Kad ćeš doći do Zemljice
Da pričas danima,jer nas zanima
da li u stroju obitava anima.
Ako sad nije vrijeme za prosvijede i ako se sad svi ne okupimo na prosvjedima, nečemo nikad.
NE europskoj uniji
“Before you diagnose yourself with depression or low self esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounding yourself with assholes.”
to je ono: "uzmi što više možeš prije nego uteknemo"
Da, a taaako je cudno da cim je Sanader nestao odmah je blagajna prazna, Kosor ostaje i ide se u boj sa recesijom. Da.. Ne znas tko pije, a tko placa..
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
al ovo je fascinantan fenomen u nas hrvata, svi pametni, svi kriticari i sl. dok god se moze to radit iza nicka i sl., al kad triba nesto poduset svi pizde i manji od makova zrna
mislin na autore ovih britkih udaraka.
i onda se pitamo zasto nam oni rade ovo i jebe im se zivo, pa jer im nitko nece nista, jer je vecina stanovnistva pasivna i sljede to ka ovcice.
sere mi se od jednih i od drugih.
kakav narod takva i vlast...baš smo idioti što to toleriramo![]()
Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena
jbt sahataba šta tek sad to kužiš? mislim, znam da ne, ali ono
hrvatska = apatija...kad je netko prosvjedovao do kraja? ne nego uvijek do prvog mirisa love i onda svi padaju i odustaju od prosvjeda, peticija, referenduma itd