Stranica 13 od 13 PrvoPrvo ... 38910111213
Pokazujem rezultate 121 do 126 od 126

"Krizni namet" - Harač

Raspravljate o temi "Krizni namet" - Harač u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; sad ce netko opet poslati zahtjev na ustavni sud radi diskriminacije ovih kojima ostaje ovaj porez...

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

Re: "Krizni namet" - Harač

sad ce netko opet poslati zahtjev na ustavni sud radi diskriminacije ovih kojima ostaje ovaj porez

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

mislim da se samo pregrupiravaju!

koliko sam imao prilike čitati zadnjih dana, sprema se rezanje povlaštenih mirovina, pa bi se valjda time nadoknadilo ukidanje kriznog nameta za primanja do 6000 kn.

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,143
    Liked
    493 times

da, moneypenny je već to i napisala tamo u temi aktualna događanja u hrv. da planiraju smanjiti povlaštene mirovine

ontopik...
    'Ova porezna mjera zasigurno će potaknuti osobnu potrošnju, do neke mjere. Proračun vjerojatno neće patiti zato što je povećana osobna potrošnja povećati prihode od PDV-a', rekao je Hrvoje Stojić, koji pak smatra da samo ta mjera ipak neće biti dovoljna.

'Ukidanje jedne stope kriznog poreza samo za sebe ipak nije ono što nam zaista treba, a to je promjena u strukturi gospodarstva', dodao je analitičar HAAB-a.
    Stojić: Ukidanje stope harača nije ono što zaista trebamo
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

Forumaš Plave Krvi Avatar od korisnika GajbaPive
    Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

ma, mogu oni ukinuti harac, mogu isplatiti sve novce seljacima, mljekarima, ribarima, mogu sanirati dugove javnih poduzeca i davati jamstva u milijardama kuna - rjesenje:
    ode suker preko bare, plasira drzavne obveznice u vrijednosti par desetaka milijardi kuna, a jebe mu se sto ce biti kada dodju na naplatu. to je problem buduce vlasti u kojoj on nece biti.
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

ma stan i malo...oni su ukinuli stopu na nisak primanja
    sad oni žele reći ako je netko imao 4000kuna plaću, nakon uvoženja harača od 2% uzima li su 80kuna.
    ukidanje ovih 2% vraća čovjeku 80 (osamdeset) kuna i sad će ta osoba poludjeti od sreće i krenuti nemilice trošiti zbog tih 80 (osamdeset) kuna.

kakvi debili

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

tom mjerom se želi potaknuti potrošnja, kao što fbs reče, sad će se ovi koji će biti oslobođeni kriznog poreza odmah raspametiti u shoppingu.
    ekonomski analitičari cijelo vrijeme govore i objašnjavaju zašto je krizni porez loša mjera, al nema tko da ih sasluša.
    svi smo dio velikog eksperimenta vlade, koja glavinja s raznim mjerama, traži neki model, sad malo ovako pa malo onako, uzmi ondje, vrati tamo, uglavnom pretaču iz šupljeg u prazno, a ruku na srce nije ni to lako raditi. i bit će nam tako dokle god su rashodi veći od prihoda.

Stranica 13 od 13 PrvoPrvo ... 38910111213

Lajkaj nas na Facebooku