mislim da se samo pregrupiravaju!
koliko sam imao prilike čitati zadnjih dana, sprema se rezanje povlaštenih mirovina, pa bi se valjda time nadoknadilo ukidanje kriznog nameta za primanja do 6000 kn.
Raspravljate o temi "Krizni namet" - Harač u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; sad ce netko opet poslati zahtjev na ustavni sud radi diskriminacije ovih kojima ostaje ovaj porez...
koliko sam imao prilike čitati zadnjih dana, sprema se rezanje povlaštenih mirovina, pa bi se valjda time nadoknadilo ukidanje kriznog nameta za primanja do 6000 kn.
da, moneypenny je već to i napisala tamo u temi aktualna događanja u hrv. da planiraju smanjiti povlaštene mirovine
ontopik...
Stojić: Ukidanje stope harača nije ono što zaista trebamo'Ova porezna mjera zasigurno će potaknuti osobnu potrošnju, do neke mjere. Proračun vjerojatno neće patiti zato što je povećana osobna potrošnja povećati prihode od PDV-a', rekao je Hrvoje Stojić, koji pak smatra da samo ta mjera ipak neće biti dovoljna.
'Ukidanje jedne stope kriznog poreza samo za sebe ipak nije ono što nam zaista treba, a to je promjena u strukturi gospodarstva', dodao je analitičar HAAB-a.
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
ma, mogu oni ukinuti harac, mogu isplatiti sve novce seljacima, mljekarima, ribarima, mogu sanirati dugove javnih poduzeca i davati jamstva u milijardama kuna - rjesenje:
ode suker preko bare, plasira drzavne obveznice u vrijednosti par desetaka milijardi kuna, a jebe mu se sto ce biti kada dodju na naplatu. to je problem buduce vlasti u kojoj on nece biti.
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
ma stan i malo...oni su ukinuli stopu na nisak primanja
sad oni žele reći ako je netko imao 4000kuna plaću, nakon uvoženja harača od 2% uzima li su 80kuna.
ukidanje ovih 2% vraća čovjeku 80 (osamdeset) kuna i sad će ta osoba poludjeti od sreće i krenuti nemilice trošiti zbog tih 80 (osamdeset) kuna.
kakvi debili![]()
ekonomski analitičari cijelo vrijeme govore i objašnjavaju zašto je krizni porez loša mjera, al nema tko da ih sasluša.
svi smo dio velikog eksperimenta vlade, koja glavinja s raznim mjerama, traži neki model, sad malo ovako pa malo onako, uzmi ondje, vrati tamo, uglavnom pretaču iz šupljeg u prazno, a ruku na srce nije ni to lako raditi. i bit će nam tako dokle god su rashodi veći od prihoda.