Stranica 2 od 13 PrvoPrvo 123456712 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 126

"Krizni namet" - Harač

Raspravljate o temi "Krizni namet" - Harač u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: pajo-patakRi jbt sahataba šta tek sad to kužiš? mislim, znam da ne, ali ono hrvatska = apatija...kad je ...

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Re: "Krizni namet" - 8%

Citat Pravi autor: pajo-patakRi Pogledaj Poruke
    jbt sahataba šta tek sad to kužiš? mislim, znam da ne, ali ono

hrvatska = apatija...kad je netko prosvjedovao do kraja? ne nego uvijek do prvog mirisa love i onda svi padaju i odustaju od prosvjeda, peticija, referenduma itd
    odavno, al evo sad pisem jer mi se prije nije dalo, a vidim nitko dosad nije, pa ono...

konstantno za svaki potez vlade svi aktivni i imaju misljenje, a kad bi tribalo to pokazat negdi dalje od facebooka, foruma i sl, nema nikoga, i onda sto koji kurac i to uopce rade? krajnje licemjerno i iritantno.

najzalosnije sto studenti koji bi tribali biti najaktivniji su line pizde i nepoduzetni, pa cak i kad se radi o njihovim guzicama, govorim o globalu naravno.

jednostavno mi je tuzno vidit da se ljudi raduju tim "britkim izljevima inteligencije i mudrosti" i da je to sve.

Citat Pravi autor: opaka Pogledaj Poruke
    kakav narod takva i vlast...baš smo idioti što to toleriramo
    a da, al iskreno ne mogu ih kriviti, svi bi vozali nekog drugog ka budalo dok god nam on to dozvoljava, a nakon nekog vrimena bi se i navikli na to... sami smo krivi.
    Zadnji Uredio Sahataba : 21-07-09 u 22:45

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,198
    Liked
    1188 times

nevjerovatno, oni jos vece namete uvode i to na obicnim pukom...pa tko ce im onda kupovati robu, tko ce trositi lovu, gdje je njima plan za podizanje posrnulog gospodarstva...ovo je ocito krpanje proracunske rupe tj, njihovih jebenih raashoda...ali neka je peljeski most jos uvijeku planu...kakvi debili nas vode boze me sacuvaj

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Akademik Avatar od korisnika pajo-patakRi
    Datum registracije
    25-11-07
    Poruka
    3,665
    Liked
    4 times

@sahataba: pokušalo se prosvjedovat u 4. i 5. mjesecu...i koliko je studenata prosvjedovalo? možda 3-4 tisuće od svih studenata u HR...u neku ruku je stvar lijenosti, ali i onog - "ah, to se mene ne tiče", "imam ja love za fax" i slično

ljudima se ne da, ali će zato na kavi ili na cuganju u parku biti najglasniji pobornici studentskih buna i građanskog neposluha! stvar je u jebenoj apatiji među građanima, a većina studenata vide svoje "kolege" kao konkurenciju i ništa drugo, i "normalno" da im se onda neće pridružiti u prosvjedima

i lakše je otići na kavu ili spavat doma, nego biti aktivan u nečemu što te se direktno tiče

hrvatski narod gunđa sebi u bradu i svom sugovorniku na kavi, u školskoj klupi, na radnom mjestu i na boćalištu...i pobuna dalje od toga ne ide

Regularni forumaš Avatar od korisnika Lav1985
    Datum registracije
    26-02-09
    Starost
    26
    Poruka
    372
    Liked
    22 times

Citat Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
    al ovo je fascinantan fenomen u nas hrvata, svi pametni, svi kriticari i sl. dok god se moze to radit iza nicka i sl., al kad triba nesto poduset svi pizde i manji od makova zrna
    mislin na autore ovih britkih udaraka.
    i onda se pitamo zasto nam oni rade ovo i jebe im se zivo, pa jer im nitko nece nista, jer je vecina stanovnistva pasivna i sljede to ka ovcice.
    sere mi se od jednih i od drugih.
    Da, ovo je istina nažalost.
    Ja sam u takvom poslu da sam puno s ljudima, svi se žale, svi pričaju, moji doma isto, frendovi također.
    I onda kad su bili nedavno prosvijedi, skupljam ekipu, jednom se neda, jedan ide na utakmicu, jedan gleda tenis doma, jedan mora sa curom...
    Odite svi u kurac i ne žalite se onda ako ništa ne poduzimate.
    NE europskoj uniji

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

fbs
    pa oni ocito gledaju na to da je ostatku placa ka njima, nesto sa strane, kap u moru prihoda, i onda misle da to i nije problem, dobro da nisu sibnuli 20%

pajo mislimo isto jer san edita post i ukratko to naveo ka primjer

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    314 times

ma evo smanjili su na 6 (ili 5)%

a ja se već uplašio...
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Još mi je rano da napišem nešto pametno na ovu temu, ali na ovakav način bi srednjoškolac mogao riješavati krizu. Povećaš namete, slijevaju se veća sredstva u blagajnu, kratkoročno super rješenje, ali dugoročno problem i dalje ostaje.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

smiješno/žalosno.....sve u jednom.... da se smiješ...da plačeš..... opet sve u jednom....

jbt kak sad razmišljaju o krizi i dugovima i neznam čemu... a kad su kompletnu državu vodili u ovo ko da nisu znali da će doći do ovoga..... naravno, hrvatski mozak se pali i počne funkcionirati tek kad sve ode u crveno........

klasika: kako ćemo lako ćemo!

živila nama naša vlada..... nek sad odu u miru na GO....
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

Banned
    Datum registracije
    07-01-09
    Poruka
    873
    Liked
    4 times

Veselim se nametu. Napokon ću smršavjeti

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Drevni
    Datum registracije
    15-07-08
    Starost
    3
    Poruka
    2,185
    Liked
    80 times

Previše sam se već puta iznervirao zbog idiotarija iz vlade i sabora.
    Ne želim više.

Neka narod samo glasa za KraDeZe, bit ćemo gori nego bilo koja afrička državica. Već smo gori od večine njih...

Neka uvedu ekstra porez na luksuzne aute i na jahte... Jučer sam u Zagrebu u 30 minuta vidio barem 6 Land Rover Defendera, 2 Brabusa, jedan Ferrari, jedan Lamborgini i 2 Porschea... sve s hrvatskim tablicama. "obične" mečke i bembije nije ni imalo smisla brojat...
    May you live in interesting times...

Lajkaj nas na Facebooku