| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi LEASING u Znanost forumu; Molila bi ako mi netko može reć mogu li i kad prodat auto ako ga uzmem na leasing na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-04-07 Lokacija: ST Godina: 27
Poruka: 28
![]() | Re: LEASING Fala šta si me bubnija na brzinu....ma nema veze..znam ja dobro šta je leasing,ali jedan moj poznanik je tako kupija motor i proda ga pa mi nije bilo jasno kako je to uspija,a njega mi se nije dalo pitat pa sam pomislila da ipak možda postoji nekakav legalan način za to..možda je taj način vrime.... Baš me zanima.............................
__________________ ..dama i djevojčica.. dobra vila i zla vještica.. sestra,majka i drugarica.. ljubavnica i domaćica.. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned | Re: LEASING Citat:
jedino kaj bi eventualno mogla napravit, je uzet nešto na leasing pa nekim ugovorom nekom dat pravo korištenja, a da ti za to dobiješ pare, ali to je tolko rizično da nije baš najpametnije ... a nisam ni siguran jel zakonski ![]() Zadnji Uredio silence : 07-04-07 u 13:26. | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned | Re: LEASING Citat:
jebote, moj je na kredit, pa je knjižica vozila u banci ... i kak da ga prodam? | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Administrator | Re: LEASING možeš jer si otplatio već dosta leasing, prodaš auto i onaj drugi nastavlja plaćati leasing, sa sigurnošću znam da se može to napraviti znam isto tako da je i jedan frend plaćao leasing za astru običnu i prodao ju je nakon godinu dana autokući i kupio astru gtc opet na leasing, sve ovisi od kakvog leasinga i kod koga |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-04-07 Lokacija: ST Godina: 27
Poruka: 28
![]() | Re: LEASING Ali mogu otplatu pribacit na kupca?..i naravno onda svi imamo odgovornost.........mogu to?.........i naravno da je sve u granicama zakona.
__________________ ..dama i djevojčica.. dobra vila i zla vještica.. sestra,majka i drugarica.. ljubavnica i domaćica.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto na leasing, leasing |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:28.

...............fala unaprid..