| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Lidl Dućani u Znanost forumu; čitao sam da će ovaj lidl sjebati gotovo sve trgovačke centre, uključujući i konzum da će imati najniže cijene ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Lidl Dućani pa svugdje gdje postoje ima masa ljudi koja kupuje u Lidlu, al isto tako nisu ni drugi propali koliko se sjećam lidl ima određeni (no name) profil proizvoda a konkurencija nist lošeg donijela nije ne vidim razloga da u hr bude drugačije ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Lidl Dućani lidl? ![]()
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 213
![]() | Re: Lidl Dućani mislim da nece bas.. prva i prva stvar je ta da Libidl maltretira svoje radnike to je vec poznato svima od Njemacke pa na ovamo primjer toga je da radnice moraju nositi traku oko ruke, kad imaju mengu, kako bi mogle sa svoga radnog mjesta otici na wc ako to budu radili ovdje prenijet ce se los glas, i svi ce svima reci da ne idu kupovati tamo drugo i drugo kad je dosao Knaupfland isto tako se svasta pricalo pa na kraju nista od toga i Knaupfland i Triperkoop imaju svoje kupce (za one koji ne znaju: Baumax = Baobab Billa = Debilla Iperkoop = Triperkoop Lidl = Libidl ) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| banned | Re: Lidl Dućani nevjerujem, tu isto kod mene su sad kupili neke kuće, porušili ih i sad će počet gradit, ali nevjerujem da će ikoga izgurati, možda tu naš domaći Trgocentar, ali kaufland,plodine i ktc,konzum-nevjerujem. ![]()
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Lidl Dućani Esseker, to o maltletiranjima radnika ti je u svim trgovačkim centrima Imam jednu frendicu koja radi u Getrou i drugu koja radi u Kauflandu i ne znaš koja je jadna više najebala Bolje nemoj pričati kad ne znaš ![]() A o Lidlu...nemam pojma Kažu da je Lidl u Njemačkoj jeftiniji od svih drugih trgovačkih centara Sad da li će tako biti kod nas, nemam pojma Ali definitivno, ako budu imali niske cijene i veliku ponudu artikala, ljudi će i ići tamo...tu se nema šta raspravljati... pogledajte Mercator....skup je ko sami vrag, ali ljudi lete u njega Kad ih pitam zašto idu tamo, kažu da jednostavno imaju veliku ponudu ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Lidl Dućani Ja kao kupac nisam nikad gledao da li neki centar ima neki proizvod za kunu jeftiniji od drugog... Jedino kad idem u shoping zelim ic negdje gdje znam da cu sve naci... a za ovaj lidl nisam nikad cuo. Kad ce to otvorit i di?
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
![]() |
| Tagovi: ducani, lidl |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:08.

)