| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Lidl Dućani u Znanost forumu; Kod mene otpuštaju radnike zbog slabog prometa. Cijene kao u svakom dućanu, ništa posebno. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| charolastra | Re: Lidl Dućani Kod mene otpuštaju radnike zbog slabog prometa. Cijene kao u svakom dućanu, ništa posebno. Sve u svemu: tresla se brda, rodio se miš!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Lidl Dućani Ja zivim u blizini jednog Liddla i bio sam samo 1 unutra...imaju lošu robu, sve je zgurano...ma sve u svemu jeftiniji jesu samo pitanje koliko...i jeftinije su no name stvari! Prema tome...blizu mi je i Mercator i Super Konzum, pa odem radije tam
__________________ PER ASPERA AD ASTRA |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Lidl Dućani ne vidim problem u tome ako nemaju poznate marke pa čak ni to što je zgurano kome se to ne sviđa pravac mercator pitanje je da li je ta roba bez brenda podjednake kvalitete kao i ono što poznajemo iz reklama ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #25 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Lidl Dućani ....hmhm...ocekival sam vise jer poznam lidl oko 10 god.....malo su me razocarali jer ne igraju svoju igru iz njemacke...ima se oko 80 % hrvatske robe a to je previse jer je preskupo....mislim da igraju "usupkavanje" igru jer su bili pod najvecim pritiskom do sad pri ulaski na cro trziste...za manje od pol godine bu obrnuto ...znaci 20% hrv robe a ostalo iz vana...glupe su spike o nekvalitetnoj robi...to je samo kampanja hrvatskih lanaca protiv lidla..jer su se usrali...sad je odjenput todoric zmislil da treba male trgovce ujedinit ..bla..bla..bla...kaj to prije nije napravil kad je imal tako reci monopol ??...smrad licemjerski..na ja .. ali to je sad jedna druga tema..
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #27 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lidl Dućani najbolje kaj smo dobili od lidla je to da su ostali snizili cijene. tu najviše profitiraju potrošači, a trgovačkim centrima i dalje nije loše, neće ziher propasti i ko ih jebe.. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Lidl Dućani je getro pogotovo...kad platis na kasi a posle ti nekakav seljacic zastitar gleda u vrecicu kaj si kupil....kaj nekog kretena zanima dal si je neka zena kupila uloske ili kondome ili tampone ili kaj ja znam kaj....koma...steral sam ga u kurac kad mi je rekel da mi pogleda robu...osim toga zastitari nemaju kaj hodat po ducanima...to samo kod nas ima..pravi ducani imaju likove u civilu i to je to...nenametljivo....a za domace me kita pece kad su duplo skuplji od realnog...ono kaj valja to i kupim...kras..podravka...vindija itd
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
![]() |
| Tagovi: ducani, lidl |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:15.

a