| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Lidl Dućani u Znanost forumu; Jebesh getro i njegov security doksam bio mladji nakrao sam se tamo.............. Al opet Mercator je najjebeniji imaju dobre prodavacice ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lidl Dućani Citat:
Meni je Getro isto odvratan! Kakva je to trgovina koja ne vjeruje svojim klijentima?? Pa jebote manje su sigurnosne mjere u bankama i štednim zadrugama!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Lidl Dućani Eto kod nas se otvara prekosutra Lidl. Baš me zanma kako će kod nas proć. A čula sam danas jednu zanimljivu stvar. Poznanica jedna išla na razgovor pa su je pitali jel katolik. Kad je rekla da je oni njoj rekli da ne može bit katolik kad joj prezime završava na ić!!!!???? Nisam mogla vjerovat, ko zna jel to istina, al stvarno se ne bi iznenadila i da je. Osim toga čula sam da su ispunjavale neke upitnike tipa: Da li ste spremni doći raditi u 3 sata u noći ako roba stigne ili nedjeljom ostajat i po cijeli dan punit trgovinu!!!! I šta će naše žene i djevojke nego potpisat. Tolko je strašno teško nać posao da se i na takva sranja pristaje. Ma užas. Stvarno smo šupak Hrvatske!
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #35 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lidl Dućani a da bar hoće platiti prekovremene sate.. a da ih bar država hoće sankcionirati ako ne plate... ma jooj.. ovo u vezi vjere pitaju valjda u vezi rada nedjeljom. ma užas... da bar ljudi mogu naći posao s humanim uvjetima, ali mislim da i ovo radije prihvate nego ništa.
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: ducani, lidl |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:48.