kaj su to...pricuve??
Raspravljate o temi Međunarodne pričuve Austrije u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; Jel može netko pomoći u pronalasku statističkih podataka za međunarodne pričuve Austrije za '07, '08 god.?? na googleu nisam ništa ...
kaj su to...pricuve??
inozemna imovina koja je pod kontrolom i na raspolaganju monetarne vlasti u svrhu izravnog financiranja neravnoteže u bilanci plaćanja te neizravnog reguliranja neravnoteže putem intervencija na deviznom tržištu radi utjecaja na tečaj te u ostale svrhe.
kaj nije to moglo malo jednostavnije
budem vidio ako nesto nadem,pa ti javim
a do kad to ona treba?
to sam ja trenutno btw.pa do sutra bi bilo najbolje.. ali cijenila bih pomoć i ako malo zakasni
![]()
Probaj naći na netu stranicu njihove financijske agencije... Pa tamo neki članak ili link... I probaj na stranicu njihovog ministarstva vanjskih poslova...
Ja bi prokopao ali sam jako slab sa njemačkim... Ako šta uspijem, postam linkove...
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
jel možda netko pisao diplomski na temu međunarodnih pričuva?? ili zna bilo što o tome.. ima nas puno koji imamo tu temu, a nema podataka. ni teorijskih ni statističkihpretražila sam sve živo :S
kako napreduje tema? jeli gotova?![]()