koliko si dobio
Raspravljate o temi Mingorp - državni poticaji za poduzetnike u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; ...
koliko si dobio
Zadnji Uredio Pretorian : 21-05-08 u 16:44
Maksimalno koliko sam mogao obzirom u koju skupinu obrtnika pripadam, 7500 kn nepovratno. No bile su grupe gdje su te brojke sezale i preko 100 000 kn. Nekolicina ljudi koje znam su dobre novce dobili.
Gornji link je na priopćenje, same upute što treba priložiti i kako se prijaviti nalaze se ovdje:
Ministarstvo Gospodarstva, rada i poduzetništva Republike Hrvatske
ima i free telefon:
Ovako iz iskustva najbolje je zvat na telefon da oni odrede pod koju skupinu kao firma pripadate da ne pošaljete krivo.0800 234 505
thanks![]()
Ukoliko vas interesiraju bespovratni poticaji za malo i srednje poduzetništvo, mogu Vam ponuditi uslugu savjetovanja i izrade cjelokupne dokumentacije. Većina nas sposobno je pripremiti potrebnu dokumentaciju ali vrijeme polako ide a zadnji rok je 25.05. 2009. stoga, tko misli da bi se htio prijaviti a nema se vremena zafrkavati sa skupljanjem dokumentacije, pribavljanjem potrebnih papira i pisanjem elaborata - nek se javi.
Mene zanima upravo to o cemu pišeš, a najviše izrada elaborata. Misliš da imam dovoljno vremena do 25. sve odraditi??
da, stigneš ako se primiš posla. Neće biti lako ako to do sada nisi radio ali vrijedi se potruditi. I naučiti ćeš za drugi put!