| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Naći posao ili pokrenuti svoj? u Znanost forumu; Pošto sam ja još davno odlučio o tom pitanju, zanima me kolko je ljudi spremo uhvatiti se rizika pokretanja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Naći posao ili pokrenuti svoj? Pošto sam ja još davno odlučio o tom pitanju, zanima me kolko je ljudi spremo uhvatiti se rizika pokretanja vlastitog posla i u kakvom je stanju, ajmo reći, poduzetnički duh kod mlađih članova Croportala. Također ako biste pokretali nešto, što bi to bilo? |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 92
![]() | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? Citat:
:
__________________ Fitness | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| banned | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? kad bi radili u trgovini kao ja,skužili bi da se ni 5% stvari proizvodi ovdje,mi smo jedino sposobni proizvodit mutnu vodu pa dok se ne vidi lapat što se stigne. PROIZVODIT TREBA LJUDI
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-11-05
Poruka: 55
![]() | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? Definitivno pokrenuti svoj posao. Ok, kod mene je to mozda obiteljska crta jer veci dio obitelji je u poduzetnickim vodama (stari, stric, teta...) Kad si svoj na svome onda, kak se kaze, samo je nebo granica. Ali definitivno nebi isao sa bircevima. Tu je relativno mala lova. Treba nesto krupnije. Gdje ce ti se godisnji promet mjeriti barem u nekoliko milijuna eura. |
| | |
![]() |
| Tagovi: naci, pokrenuti, posao, svoj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:33.

:
pametni znaju