| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Naći posao ili pokrenuti svoj? u Znanost forumu; Istina najbolje je nešto svoje, no ako se ljudi boje i neznaju voditi posao bolje da idu raditi kod ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Frajer | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? Istina najbolje je nešto svoje, no ako se ljudi boje i neznaju voditi posao bolje da idu raditi kod drugoga, znam da se može u puno toga ulagati, nabrojat ću par primjera, no za sve treba imati neko ulaganje, ... uzgoj pastrva, stari zanati, uzgajanje neke bilje (ne kukuruz i sl.), ranč kao turističko mjesto - konji, magarci ... itd, da nepričam dalje
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-11-05
Poruka: 55
![]() | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? Citat:
Zelim reci, posao treba biti perspektivan s dobrom mogucnoscu rasta. Otvaranje birceva po meni bas to i nije. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-11-05
Poruka: 55
![]() | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? Naravno da je za neke bolje da idu radit kod drugog. Nisu svi i ne mogu svi biti poduzetnici. Neki (mozda mozemo reci i vecina) nemaju poduzetnicki duh u sebi i to je ok. A onaj tko ima volje, hrabrosti i znanja sigurno moze pronaci i ideju i nacin kako i gdje ulagati. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? Citat:
![]()
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? otvoriti ronilacki centar i organizirati ronjenja na olupinama ![]() funkcionira provjereno... ali ne smijete zaboraviti da bez broda, intruktorske dozvole i unajmljene prostorije za odlaganje opreme ne mozete ni zapoceti.. znaci potrebno je dosta investirati sto povecava rizik od gubitka
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? ja da imam para otvorio bi neku trgovinu sa tehnikom...... nije možda baš nešto al je.. ga.
__________________ |^^^^^^^^^^^^^|___ | S_MUSICA trans... | '|";\,___. |_..._....._____===|=_|__|...,]| "(@)'(@)****|(@)*(@)***(@) |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-04-06
Poruka: 17
![]() | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? Kafici,najveci profit...a naci posao to je ovde tesko mada se u mom gradu otvara pogon Gorenja.Mislim da je kod vas jos uvek zastupljen socijalizam,cim se privatizacija zavrsi bice kriza kratka ali ce onda sve biti mnogo bolje |
| | |
![]() |
| Tagovi: naci, pokrenuti, posao, svoj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:45.