| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Naći posao ili pokrenuti svoj? u Znanost forumu; pa pokusala bi otvoriti agenciju za marketing i odnose s javnoscu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Citat:
U svijetu globalizacije skoro svaki privatni posao se lako može naći u sferi interesa velikih kompanija, i onda dođu veliki dečki pa potjeraju domaće. Sjetite se kad je došao Bauhaus. Bio je najjeftiniji "dućan" u Zg. Pevec je preživio zahvaljujući decentraliziranim trgovinama. To je srećom bio primjer neuspješnog pokušaja gušenja domaćeg lanca. Kad su odustali od gušenja danas je Bauhaus jako skupi "dućan". Zadnji Uredio eowyn : 28-04-06 u 00:44. | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-11-05
Poruka: 55
![]() | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? Citat:
Za komade hvatat da, za bavit se nekim ozbiljnijim businessom, ne bih bas rekao. Ali ok, svatko ima neke svoje ideje i zamisli. | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? daj molim vas ja podrzavam kikija... nek digne nes ko fontana il pasha ! ![]() imo bi para ko kenje ![]() to je unosan poso... ispred pashe prek tjedna tokom dana ti stoje 5 mercedesa sa crvenim tablicama na kojim srebrno il zlatno pise PASHA, pa mislim da to bas i nije samo za komade hvatat ![]() a i ja bi osobno nesto tavo voli stvorit... leglo zla ![]()
__________________ ** broos before whores... ** Zadnji Uredio Mad : 28-04-06 u 10:02. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? Bok društvo !!! Znam da me nije bilo dugo, zapravo nisam dugo ništa komentirao ali redovno pratim događanja ovdje... Ovo mi se učinila zanimljiva tema pe eto...kao što znate ja se bavim taekwondoom ali naravno da se od toga ne može živjeti. Krenuo sam raditi sa američkom nutricionističkom kompanijom Herbalife. Neki su čuli neki nisu, a neki će se nasmijati i reći znam to...to je glupost.Poštujem svačije mišljenje ali ja sam si dao priliku pa baš otišao vidjeti o čemu se radi i supruga i ja radimo HL već godinu dana. Još uvijek nam to nije osnovni posao a zarade su oko 7000-8000 kn mj...Ne serem niti radim kakvu reklamu ali može se, naravno tko hoće.Informacija vas ne košta ništa a da ne serem puno ovdje nazovite me , možemo se i osobno naći...095/905 2903. P.S Sahasa (ovaj lik sa foruma) mi je buraz koji još nije shvatio priliku i ove informacije možete provjeriti i kod njega. ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Celebrity | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? Citat:
imamo neke stvarno fora predemete,npr. "kino i stripovi" na predavanjima smo gledali filmove koji su radjeni po stripovima i poslije usporedjivali film i strip!taj predmet nije tako bitan,ali kao sto kazes,bar potakne kreativnost ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? Predispozicije? ![]() Pa ovako - za upisat se na taj fakultet prvo treba znat solidno govorit talijanski. Svi stranci koji se žele upisat moraju prvo položit predispit iz talijanskog jezika. Nakon toga se polaže prijemni ispit, koji je u biti svojevrstan ispit općeg znanja (opće kulture) dakle: povijest, književnost, zemljopis, malo filozofije, malo logike... Koliko ja pamtim, sestra mi je rekla da je taj ispit prilično težak i zahtjevan. Dakle, predispozicije su sklonost društvenim nastavnim predmetima (povijest, zemljopis, hrvatski jezik) i solidno znanje stranih jezika (prvenstveno talijanski i engleski). Poznavajući svoju sestru i obzirom na ono što mi je pričala o studiju, osobe koje su sklonije prirodnim nastavnim predmetima dosta teško se snalaze na tom studiju. A studij je inače prilično zahtjevan, traje 4,5 godine (9 semestara) i (prema riječima moje sestre) "ima za učit dok ne ispališ na mozak". Nekako mi se čini da smo mi ovde dolje u laganoj prednosti po tom pitanju jer se i u osnovnoj i u srednjoj školi uči talijanski, a inače svi gledaju talijanske tv-stanice, talijanski nam je "u uhu". Ali to ne mora bit tako. Međutim, znanje talijanskog jezika je obavezno. E sad, moja je sestra diplomirala po "starom" sustavu, a sad kad je uveden taj "bolonjski" sustav, više ne znam kako to sve ide. Ali što se tiče predispozicija za taj studij - mislim da stoji ovo što sam napisao. Neka me štovana forumašica koja studira komunikologiju slobodno ispravi ukoliko sam negdje pogriješio. Zadnji Uredio damfisk : 02-05-06 u 13:30. |
| | |
![]() |
| Tagovi: naci, pokrenuti, posao, svoj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:41.

Krenuo sam raditi sa američkom nutricionističkom kompanijom Herbalife. Neki su čuli neki nisu, a neki će se nasmijati i reći znam to...to je glupost.Poštujem svačije mišljenje
ali ja sam si dao priliku pa baš otišao vidjeti o čemu se radi i supruga i ja radimo HL već godinu dana.
Još uvijek nam to nije osnovni posao a zarade su oko 7000-8000 kn mj...Ne serem niti radim kakvu reklamu ali može se, naravno tko hoće.