| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Naći posao ili pokrenuti svoj? u Znanost forumu; trenutno u italiji uglavnom stranci moraju polagati prijemni ispit za fakultet! za svaki faks je različito: neki traže samo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Celebrity | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? trenutno u italiji uglavnom stranci moraju polagati prijemni ispit za fakultet! za svaki faks je različito: neki traže samo znanje talijanskog jezika,neki faksevi imaju prijemne ispite slične našima,ali su u glavnom usmeni! ali to ovisi i o gradovima,tj. o sveučilištima- razlikuju se programi i način rada! npr. u trstu sam ja imala prijemni usmeni,gdje su najviše gledali kako se snalazim s talijanskim i pitali su me koje predmete s prve godine nisam imala u srednjoj školi i malo su me tlačili s tim! ali puno ljudi tamo dolazi i s minimalnim znanjem talijanskog,snalaze se,ali nije lako! nije lako ni meni, a nona priča samnom na talijanskom oduvijek! jedno je pričati talijanski,a drugo je učiti na talijanskom sve živo! ja bi sad sve dala da mogu učiti na hrvatskom! jer ovako imam troduplo više posla: prvo trebam sve pročitati,pa prevesti ili pojednostaviti neke stručne riječi koje ne mogu zapamtiti ili ih ne znam i tek onda početi učiti!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Celebrity | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? najgore od svega kod upisa je papirologija,potrošiš masu para na prijevode,apostiliranja i javne bilježnike,a talijanska birokracija ne razlikuje se previše od naše,tako da......treba imati strpljenja jer neki znaju odustati samo zbog toga
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #33 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? Pa kažem - ako se želi studirat u Italiji sasvim je logično da ti je potrebno znanje talijanskog ![]() A mislim da u Bologni i danas traže prijemni (pismeni) za komunikologiju. 100% sam siguran da su ga tražili 1999. kad se moja sestra upisivala. A šta se tiče predispozicija za komunikologiju, mislim da sam u pravu. Doduše, sve to je bazirano na temelju sastrinih iskustava i priča. Ja sam studirao doma (u Splitu) ![]() |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-05-06
Poruka: 23
![]() | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? Citat:
Da li virtualni? PS Samo pazi da novci koje zaradimo ne budu virtualni.
__________________ Majka Bozja u Fatimi, i Akiti: Molite krunicu svaki dan | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? Prodala sam litru rakije za 300kn,nije vic nego istina kako pitajte me.Nije to neka super raka već obićna tropica nešto sam naučila i od Trumpa kad je imao onu svoju seriju na TV????
__________________ ZAUSTAVITE ZEMLJU-SILAZIM |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-02-08
Poruka: 90
![]() | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? Samo radi ono što voliš ili želiš. Onda ti je uspijeh zagarantiran.
__________________ Online Klađenje |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07 Lokacija: rijeka-bjelovar Godina: 24
Poruka: 89
![]() | Re: Naći posao ili pokrenuti svoj? ma treba napraviti lab. i radit drogu u njemu kolko ima drogeraša uspijeh je zagarantiran šalim se.ja planiram si osnovati malo poduzeće za postavljanje sat opreme i take gluposti jer je to ono što volim i želim |
| | |
![]() |
| Tagovi: naci, pokrenuti, posao, svoj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:40.

šalim se.