| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi novci za ulozit u Znanost forumu; jel mi mozete dat kakav pametan prijedlog? naime imam 2000€ koje mi sigurno nece trebati minimalno godinu dana a vjerojatno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-11-06
Poruka: 96
![]() | novci za ulozit jel mi mozete dat kakav pametan prijedlog? naime imam 2000€ koje mi sigurno nece trebati minimalno godinu dana a vjerojatno i duze pa da ne stoje doma bezveze. znam da nije puno novaca ali opet... da ih orocim il sta? kupim dionice? jel ima tko kakvu pametnu ideju.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: novci za ulozit zavisi koliko si spreman riskirati
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: novci za ulozit pa čuj, malo je to novca za bilo što imaš te fondove ali kakva je situacija ni od toga koristi oroči i zaboravi na njih, dobro će ti doći nekad ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: novci za ulozit ti stvarno nemas ideje. sve sto ti pada napamet je: br1: dionice, br2: orocavanje? vi stavrno mislite da su se svi bogatasi trgovci sportasi vlasnici itd obogatili upravo na ovaj nacin? samo klikni i priljepi? |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: novci za ulozit ne priča, spama
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: novci za ulozit za zaradit s orocavanjem trebas imat sumu velicine jednog zivotnog vijeka. otrpilike par miljona kuna... dionice, da ako si broker pa znas sta radis ili ako radis u firmi za koju vjerujes pa u nju i ulazes. ako pode ona podes i ti... ali nece poc jer si tu od pamtivjekova i ti i pola ti rodbine... nisi odgovorio kol god imas i s kavom voljom za radom raspolazes ili znanjem.. i di zivis. kad smo vec oko ti tvojih 2000e kako da zaradis! jos dvije. 2000e ne vrijede nista najbolje ti ih je ne dirat ili ih potrositi u neki alat koji ce ti olaksat za krenut s poslom. sto zelim reci? recimo da radis za satnicu 20kn? kako tu satnicu napraviti da bude 200kn? a posto spamam... necu nit nastavit... i vidim upitnike povise glave znaci nisam prihvacen - take care |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: novci za ulozit pa napiši, što si rekao u onom postu gore? ajde prosvijetli nas, svi bi mi zaradili
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:31.